Szakértői blog - web és mobil fejlesztésről - ügyfeleinknek, szoftverfejlesztés iránt érdeklődő partnereinknek

Nagy nyelvi modellek (LLM) szakértői szemmel, és gyakorlati alkalmazásuk példákkal! – 3. rész

Cikkünkben áttekintjük a nagy nyelvi modelleket (LLM). Ezek a neurális hálózatok a természetes nyelv feldolgozásában forradalmat hoztak, lehetővé téve interaktív tudásbázisok és sok más alkalmazás létrehozását.

AI a képfelismerésben: technológiák gyakorlati alkalmazása, saját példákkal – 2.rész

Ezen cikkünkben az AI gyakorlati alkalmazásaiba fogunk elmélyülni. Főként a state of the art képfelismerő neurális hálózatokat fogjuk áttekinteni.

AI integráció a szoftverekbe – Gyakorlatias útmutató szakértőinktől – 1. bevezető rész

Az Arteries csapatánál folyamatosan teszteljük és vizsgáljuk, hogy milyen konkrét gyakorlati alkalmazásai lehetnek a mai AI technológiáknak, amiket már ma be tudunk építeni applikációinkba, az általunk fejlesztett webes rendszerekbe.

Ügyviteli rendszer fejlesztés – hasznosan, bullshit-mentesen, Arteries-es példákkal!

Az elmúlt időszakban meglehetősen sok cégnek segített praktikus, okos megoldásokkal, komplex rendszereket építve. Hálásak is az ügyfeleink ezekért. Ezen rendszerekből szemezgetve, most a tapasztalatainkat összegezzük a témában.

Airmoniq – az adat érték, pénz, profit. És nem csak a vitorlás iparágban, a Tiédben is! Gondolatébresztő

Az Airmoniq egy adatgyűjtő, és elemző rendszer, ami alkalmas egy hajó teljesítmény karakterisztikáját a különböző körülményekben megmutatni, illetve platformot ad az összegyűjtött adatok elemzésére.

ARRI Rental – Kölcsönzés menedzselés mobil applikációval – Esettanulmány

Ügyfelünk célja az volt, hogy meggyorsítsuk számukra a kölcsönzés folyamatát és szeretett volna az ügyfelei részére egy olyan megoldást kínálni, ami segíti a kikölcsönzött eszközök nyilvántartását.

Jól működnek az üzleti folyamataid? – Az Arteries szakértői optimalizálják IT rendszeredet!

Kíváncsi vagy azokra az IT megoldásainkra, amelyek segítenek feltérképezni a kritikus pontokat és optimalizálni az üzleti folyamataidat a hatékonyság növelése érdekében?

Így segítheti a ChatGPT a fejlesztők munkáját – a manapság talán lerágott csont: az új AI trendek Arteries-es szemmel

Hogyan támogathatja a mesterséges intelligencia a fejlesztők munkáját és hogyan változtathatja meg a kommunikációs platformok jövőjét?