Rólunk

Curve

Cégünk története során több mint 500 izgalmas projektet zártunk le sikeresen, és több mint 10 év tapasztalatát kamatoztatjuk mindennapi feladataink során.

Büszkék vagyunk arra, hogy akár 5 platformos párhuzamos fejlesztést tudunk folytatni, komplex háttértámogatást és folyamatos support-ot biztosítva ügyfeleink számára. A budapesti BIX központban üzemeltetett terhelésosztott szerverparkunkon több mint 800 domain alatt (mintegy 600 hosting-ügyfélnek), több tízmillió havi látogatót szolgálunk ki a világ minden pontjáról.

Dinamikusan bővülő csapat

Az elmúlt években létszámunk megnégyszereződött, jelenleg közel 40 munkavállalónk dolgozik projektjeink megvalósításán. Dinamikusan bővülő, nemzetközi – cégünkben több nemzetiségből és kulturális háttérből érkezve dolgozunk együtt, magukkal hozva saját kultúránkat, és világnézetünket, így nemzetközi szinten is relevánsak, és versenyképesek vagyunk – kreatív fejlesztőcsapatunk felsőfokú végzettséggel rendelkező, vagy született tehetségekként felfedezett és kiképzett kollégákat alkalmaz 6 fő területen:

UI/UX Design icon

UI/UX Design

GRAFIKAI TERVEZÉS

IT PROJEKT icon

IT PROJEKT

MANAGEMENT

MOBIL ALKALMAZÁS icon

MOBIL ALKALMAZÁS

FEJLESZTÉS

WEBES ALKALMAZÁS icon

WEBES ALKALMAZÁS

FEJLESZTÉS

MANUÁLIS ÉS AUTOMATIZÁLT icon

MANUÁLIS ÉS AUTOMATIZÁLT

ALKALMAZÁS FEJLESZTÉS

SYSTEM-ADMINISZTRÁTORI icon

SYSTEM-ADMINISZTRÁTORI

MUNKÁK

Munkáink során legtöbbször agilis projekt management technikát (Scrum) alkalmazunk, amely garantálja az eredményorientált, és rugalmasan adaptív projektvezetést.

Projektjeinkben a csapat kiválasztott kompetens kollégái egy Project Owner és egy Scrum Master felügyelete alatt az ügyféllel szoros együttműködésben agilis sprintek során implementálja az újabb és újabb funkciókat. Azokban a feladatokban, ahol a projektterjedelem és a költségtervezés kötöttebb, illetve a UX tervezésen fokozott hangsúly van, ott első körben gyakran kapunk megbízást a pontos funkcionális specifikáció és az ún. UX prototípus készítésére. Második szakaszban így klasszikus vízesés szemléletű módszertannal egy projektmenedzser kolléga felügyelete alatt, megfelelő minőségbiztosítás mellett szállítjuk a projekteket.

Kiemelkedő partnerek

Cégünk 2015 elején ISO 9001-es minőségirányítási rendszert vezetett be. Projektvezetési működésünk a PMI nemzetközi szervezet alapelveit követi. A fent leírtaknak köszönhető, hogy egyre több magyar és külföldi vállalkozás választja partneréül cégünket. Így dolgozunk már szoros partnerségben a következőkkel:

Cégünk szakemberei oktatóként részt vesznek konferenciákon, és workshopokon (Kürt Akadémia, Smartmobil, Maxwell Business+, CIB innovációs program...stb.)

Cégünk az utóbbi években jelentős mértékben egyedi szoftver exportból szerezte árbevételét, többek között az USA-ba és az Egyesült Királyságba szállítottunk vállalatirányítási és egyedi multiplatform megoldásokat nagyvállalatoknak, mint a Benchmark Education vagy a Mobius International, AGP Agency, Eurobond, vagy az ACS Liberty Group. Nagyszámú ügyféllistánk, és megannyi projektünk ellenére az Arteries csapata megőrizte családias, ügyfélközpontú hangulatát, ahol legfőbb víziónk minőségi és értékteremtő termékek létrehozása.

Rólunk mondták

A technológiai és szakmai szívonal ilyen mesteri ötvözése a határidő betartásával ritka, mint a fehért holló.


"Két fő ok miatt szeretünk az Arteries-szel dolgozni. Nagyon empatikus az ügyfélkezelése: képes az ügyfél fejével gondolkodni, ezáltal a rájuk bízott projektünk nem csak kiváló technológiai színvonalon valósult meg, hanem tartalmilag, szakmailag is magasabb minőséget érhetett el az eredeti terveknél. És mindez a határidő, és a költségkeretek betartásával valósult..."


Gulyás Emese

Elnök

Tudatos Vásárlók

"pontosan azt az alkalmazást valósította meg, amit megálmodtunk"


"A Magyar Katolikus Rádió a médiapiacon különleges és egyedi színfoltnak számít. Ennek megfelelően különleges és egyedi mobilalkalmazást álmodtunk meg, amelynek kivitelezését nem bízhattuk akárkire. Az Arteries pontosan azt az alkalmazást valósította meg, amit megálmodtunk magunknak és a hallgatóinknak. Professzionális fejlesztő cég, amely megfelelő szakmai tudással, hozzáértéssel rendelkezik bármilyen feladat elvégzéséhez...."


Dr. Radetzky András

vezérigazgató-helyettes

Magyar Katolikus Rádió Zrt.

"nyitottság a közös gondolkodásra, aminek köszönhetően valóban minőségi megoldás született"


"A projekt során gördülékeny és rugalmas együttműködésben volt részünk. Az Arteries csapata jól koordinált és következetes folyamat mentén adott megfelelő megoldást a webfejlesztési kérésünkre. A projekt sikeréhez nagyban hozzájárult a projektmenedzser elkötelezettsége, gyors válaszai és állandó elérhetősége, valamint a fejlesztői és UX csapat által nyújtott szakértői hozzáadott érték, nyitottság a..."


Hodován Lili

Digital Marketing Specialist

KPMG Hungária Kft.

"mindig minőségi, profi munkát kaptunk"


"Az Arteries-el való közös munka könnyen és gördülékényen ment minden alkalommal. Több projektünk is volt, ahol a segítségüket kértük UX/UI téren és mindig minőségi, profi munkát kaptunk...."


Gelencsér Gábor

Business Analyst

Precognox

Elérhetőség

Pécsi iroda

7624 Pécs, Zichy Gyula u. 1/c

Központi iroda

1139 Budapest, Forgách u. 9/b

Őrbottyáni iroda

2162 Őrbottyán, Fő út 89

Email

E-mail

Telefon

Telefon

+36 30 5533 911

InstagramFacebook

Kövess minket

a közösségi médiában

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Személyes adatok

1/2

Rendszerünk a kitöltés során beírt adatokat a minőségi kiszolgálás érdekében a háttérben tárolja, a felhasználó az űrlapok használatával az adatok – részben, vagy egészben történő – tárolásához kifejezetten hozzájárul. Bővebben: Adatkezelési tájékoztató

Kérjük válasszon témát!

1/2

Rendszerünk a kitöltés során beírt adatokat a minőségi kiszolgálás érdekében a háttérben tárolja, a felhasználó az űrlapok használatával az adatok – részben, vagy egészben történő – tárolásához kifejezetten hozzájárul. Bővebben: Adatkezelési tájékoztató