IoT Fejlesztés

BEÁGYAZOTT RENDSZERFEJLESZTÉS ÉS INTEGRÁLÁS, PROTOTÍPUS- ÉS KIS SZÉRIÁS HARDVERGYÁRTÁS, 3D NYOMTATÁS

Intelligens IoT rendszerekkel formáljuk a világot.  

Tarts lépést versenytársaiddal okos megoldásainkkal! Az IoT rendszerek segítenek növelni céged hatékonyságát és bevételét. Szakembereink a legkomplexebb megoldásokat is átlátják, melyeket agilisan, lean szemlélettel fejlesztenek. 

IoT Fejlesztési Szolgáltatások:

Prototípus- és kis szériás hardvergyártás, 3D nyomtatás

Korai modellt építünk, hogy teszteld a koncepciót vagy megalapozz egy jövőbeli modellt. A prototípusgyártás lehetővé teszi a költséghatékony kísérletezést és változtatást, mielőtt tömeggyártásba kezdenél. 

Beágyazott rendszerfejlesztés és integrálás

A korábban önállóan működő eszközök hálózatba kapcsolása (wifi, GSM, bluetooth) lehetővé teszi a környezeti változóktól függő intelligens működést. A manuális operációs igény csökkentésével nem csak hatékonyabbá, de környezetkímélőbbé is tehetjük a folyamatokat.

IoT tesztelés

A termékek minőségét automatizált tesztekkel és folyamatokkal ellenőrizzük. A hardware elemek terhelhetőségét laboratóriumi körülmények között teszteljük, só- és klímakamráink segítségével.  

IoT Mobilalkalmazás-fejlesztés 

Az okosórára, telefonra és tabletre készített alkalmazások lehetővé teszik a IoT rendszer helyfüggetlen monitorozását és a távvezérlést. Csakúgy mint az IoT rendszert, telefonos alkalmazásainkat is tapasztalt szakértők fejlesztik. 

One-stop-shop IoT fejlesztés 

Széleskörű kompetenciánk lehetővé teszi a teljes folyamat támogatását. Segítünk az alkalmazás tervezésében, elkészítjük a grafikai dizájnt, megépítjük a hardvert és a hozzátartozó szoftvert lefejlesztjük, majd az éles rendszer üzemeltetését is támogatjuk. Egy kézben tudunk mindent tartani, így kontrollálva a divíziók közötti hatékony kommunikációt.

Profi, rugalmas csapat 

Veled együtt gondoljuk át az IoT rendszert, melyhez egy rendkívül részletes specifikációt dolgozunk ki, ezzel megalapozva egy stabil rendszer alapjait. Csapatunk mérete biztosítja a párhuzamos fejlesztési folyamatot, gyorsabbá és rugalmassá téve azt.

Folyamatos kontroll

Komplex matematikai algoritmusok segítségével építünk intelligens, hatékonyságnövelő IoT rendszereket. A szenzorhálózatok által gyűjtött real-time adatok lehetővé teszik az állandó felügyeletet, mely által kontroll alatt tarthatod a negatív folyamatokat. Vészhelyzet esetén akár az eszköz is beavatkozhat, a további károk elkerülése érdekében.

 

icon_design Created with Sketch.

Grafikai Tervezés

Vállaljuk, hogy céged profiljának megfelelően minőségi webdizájnt, teljes céges arculatot, vagy akár egyedi logót tervezünk, mellyel kitűnhet a konkurenciái közül.

icon_mobil_devices Created with Sketch.

Alkalmazásfejlesztés

Legyen szó akár mobil eszközről, akár okosóráról, tapasztalt mobilfejlesztőink iOS és Android applikáció fejlesztésben is minőséget nyújtanak.

icon_web Created with Sketch.

Webes Fejlesztés

Webfejlesztés, webdesign tervezés és online alkalmazás fejlesztés egyedi megoldásokkal, reszponzív megjelenéssel.

This site is registered on wpml.org as a development site.