Beágyazott Szoftverfejlesztés

Alkalmazások egyedi hardware-ekhez
A beágyazott szoftverek ma már szinte minden elektronikus eszköz szerves részét képezik, legyen szó ipari gépekről, okos otthoni eszközökről vagy akár autóipari alkalmazásokról vagy okos egészségügyi műszerekről, mérőeszközökről. Az Arteries Studio Kft. évtizedes tapasztalattal rendelkezik a beágyazott rendszerek tervezésében és fejlesztésében. Segítünk Neked is abban, hogy termékeid megbízhatóbbak, ergonomikusabbak és intelligensebbek legyenek.

Beágyazott szoftverfejlesztési szolgáltatásaink:

Rendszertervezés:Az igények alapos elemzése után kialakítjuk a legoptimálisabb hardver és szoftver architektúrát. Részletes rendszertervet készítünk, konzultálunk a gyártókkal / beszállítókkal, fenntartható, frissíthető, költséghatékony rendszert tervezünk.

Szoftverfejlesztés:Kódírás C/C++, Python, és egyéb nyelveken, operációs rendszer nélküli vagy valós idejű operációs rendszeres (RTOS) környezetben is rutin számunkra.

Tesztelés és hibakeresés:Komplex tesztelési folyamataink garantálják, hogy a szoftver megbízhatóan működjön minden körülmények között.

Karbantartás és támogatás:Folyamatos támogatás és szoftverfrissítések biztosítása a termék életciklusán keresztül, akár távoli, automatizált frissítési megoldásokkal. Folyamatosan tudunk beszélgetni a jövőbeni igényeitekről, és támogatjuk azok az üzleti tervhez igazodó fejlesztését.

Miért válassz minket?

Profi, rugalmas csapat:

Veled együtt gondoljuk át az IoT rendszert, melyhez egy rendkívül részletes specifikációt dolgozunk ki, ezzel megalapozva egy stabil rendszer alapjait.

Folyamatos kontroll:

Komplex elemzések mentén építünk intelligens, hatékonyságnövelő IoT rendszereket, visszamérjük, optimalizáljuk az eredményeket. A szenzorhálózatok által gyűjtött real-time adatok lehetővé teszik az állandó felügyeletet, mely által kontroll alatt tarthatod a negatív folyamatokat. Vészhelyzet esetén akár az eszköz is beavatkozhat, a további károk elkerülése érdekében.

Megtérülő befektetés:

Nem akarunk nagyképűnek tűnni, de tényleg átlátjuk az egészen komplex rendszereket is, ezzel biztosítva, hogy azok a kívánt üzleti folyamatoknak és a rendszerkövetelményeknek egyaránt megfelelnek. Sok év alatt kicsiszolt folyamataink vannak, így jó eséllyel indulunk, hogy valódi értéket állítsunk elő Neked.

Bevezetési és üzemeltetési támogatás:

A fejlesztés után is támogatást adunk. Segítünk a rendszert bevezetni, segítünk a zökkenőmentes üzemeltetésben, karbantartásban, frissítésben, és odafigyelünk, hogy IT security szempontból is biztonságban legyen a rendszer.

Kinek ajánljuk ezt a szolgáltatásunkat:

Vállalatoknak, akik növelni szeretnék hatékonyságukat és bevételüket intelligens IoT rendszerekkel.

Start-up vállalkozásoknak, akik új ötletekkel rendelkeznek és prototípusokat szeretnének készíteni.

Mindenkinek, aki érdekelt az IoT (M2M), vagy egyedi hardware + szoftver fejlesztésekben és kapcsolódó mobilalkalmazásokban, és megbízható szakértői csapatot keres.

IoT rendszer fejlesztésén gondolkozol?

Kérd ingyenes projekt brief sablonunkat, mely segít megfogalmazni az igényeidet!

Add meg az email címedet, és elküldjük azokat a minta dokumentumokat, amik alapján elkészítheted saját, jó projekt briefing dokumentumaidat!