Várunk az Arteriesnél!

iOS mobil fejlesztő

Innovatív cégünk mobil csapatába keresünk többségében egyedi rendszerek mobilalkalmazás-fejlesztéséhez iOS fejlesztő munkatársat senior, vagy intermediate szinten.

Android mobil fejlesztő

Innovatív cégünk mobil csapatába keresünk többségében egyedi rendszerek mobilalkalmazás-fejlesztéséhez Android fejlesztő munkatársat senior, vagy intermediate szinten.

DevOps fejlesztő

Cégünk folyamatosan bővülő szakértői csapatába keresünk olyan fejlesztőt, aki a DevOps területen a fejlesztői környezet fejlesztésében vesz részt.

Projekt manager

Bővülő csapatunkba projekt managert keresünk. Téged keresünk, ha egyedi, témájában vagy technológiailag érdekes webes illetve mobil alkalmazás fejlesztési projekteken dolgozó csapatot szeretnél koordinálni.

Backend fejlesztő

Backendes kollégát keresünk csapatunkba. Ha elég motivációt érzel ahhoz, hogy egy folyamatosan fejlődő, barátságos csapatban dolgozz, jelentkezz hozzánk.

Frontend fejlesztő

Frontend fejlesztőt keresünk a csapatunkba, akinek célja a skálázható és karbantartható kód szem előtt tartása, aki motivált a legmodernebb technológiákkal való termékfejlesztésére. Csatlakozz a csapatunkhoz, ha szeretnél egyedi termékeket is fejleszteni és folyamatosan fejlődni egyszerre.

Csatlakozz hozzánk!