IoT (M2M) rendszer fejlesztés

okos ökoszisztémák fejlesztése
Tarts lépést, sőt, előzz! Az IoT rendszerek egyértelműen segítenek növelni a hatékonyságod és a profitod. Szakembereink sok komplex projekt tapasztalataiból építkeznek, jól átlátják a lehetőségeket, melyeket agilisan, lean szemléleLel tudnak átadni, és a projektekbe beépíteni.

IoT Fejlesztési Szolgáltatásaink:

Prototípus- és kis szériás hardvergyártás, 3D nyomtatás:


Proto-t építünk, hogy a koncepció teszteléséhez. MVP hardvert gyártunk, kis szériában akár házon belül. A prototípus gyártás lehetővé teszi a költséghatékony kísérletezést és változtatást, mielőt tömeggyártásba kezdenél.

Beágyazott rendszerfejlesztés és integráció:

Szoftverfejlesztési tapasztalatunkat beágyaztott környezetben is kamatoztatjuk. Autóiparban, orvosi segédeszköz gyártásban és okos ökoszisztémák fejlesztésén edződött programozóink nagy rutinnal fejlesztik a célhardverek beágyazott programjait.

IoT Tesztelés:

A termékek minőségét manuális és automatizált tesztekkel ellenőrizzük. A hardware elemek terhelhetőségét laboratóriumi körülmények között teszteljük. Van saját só- és klímakamránk is, de külső minősítőkkel (pl. TÜV) is együttműködünk, és végzünk pl. EMC és hasonló teszteket.

IoT Mobilalkalmazás-fejlesztés:

Az okosórára, telefonra és tabletre készített alkalmazások lehetővé teszik a IoT rendszer helyfüggetlen monitorozását és a távvezérlést. Csakúgy, mint az IoT rendszert, telefonos alkalmazásainkat is tapasztalt szakértők fejlesztik.

End-to-end IoT ökoszisztéma fejlesztés:

Széleskörű kompetenciánk lehetővé teszi a teljes folyamat támogatását. Segítünk a rendszer koncepcionálásában, az alkalmazás tervezésében, elkészítjük a grafikai dizájnt, megépítjük a hardvert és a hozzátartozó beágyazott szoftvert, vagy backend felhő megoldásokat lefejlesztjük, majd az éles rendszer üzemeltetését is támogatjuk. Egy kézben tudunk mindent tartani, így kontrollálva a divíziók között hatékony kommunikációt.

Miért válassz minket?

Profi, rugalmas csapat:

Veled együtt gondoljuk át az IoT rendszert, melyhez egy rendkívül részletes specifikációt dolgozunk ki, ezzel megalapozva egy stabil rendszer alapjait.

Folyamatos kontroll:

Komplex elemzések mentén építünk intelligens, hatékonyságnövelő IoT rendszereket, visszamérjük, optimalizáljuk az eredményeket. A szenzorhálózatok által gyűjtött real-time adatok lehetővé teszik az állandó felügyeletet, mely által kontroll alatt tarthatod a negatív folyamatokat. Vészhelyzet esetén akár az eszköz is beavatkozhat, a további károk elkerülése érdekében.

Megtérülő befektetés:

Nem akarunk nagyképűnek tűnni, de tényleg átlátjuk az egészen komplex rendszereket is, ezzel biztosítva, hogy azok a kívánt üzleti folyamatoknak és a rendszerkövetelményeknek egyaránt megfelelnek. Sok év alatt kicsiszolt folyamataink vannak, így jó eséllyel indulunk, hogy valódi értéket állítsunk elő Neked.

Bevezetési és üzemeltetési támogatás:

A fejlesztés után is támogatást adunk. Segítünk a rendszert bevezetni, segítünk a zökkenőmentes üzemeltetésben, karbantartásban, frissítésben, és odafigyelünk, hogy IT security szempontból is biztonságban legyen a rendszer.

Kinek ajánljuk ezt a szolgáltatásunkat:

Vállalatoknak, akik növelni szeretnék hatékonyságukat és bevételüket intelligens IoT rendszerekkel.

Start-up vállalkozásoknak, akik új ötletekkel rendelkeznek és prototípusokat szeretnének készíteni.

Mindenkinek, aki érdekelt az IoT (M2M), vagy egyedi hardware + szoftver fejlesztésekben és kapcsolódó mobilalkalmazásokban, és megbízható szakértői csapatot keres.

IoT rendszer fejlesztésén gondolkozol?

Kérd ingyenes projekt brief sablonunkat, mely segít megfogalmazni az igényeidet!