Hardware Fejlesztés

Üzleti igényekre szabott egyedi hardware tervezés, fejlesztés
A technológiai innovációk alapját sok esetben a megbízható és hatékony hardverek képezik. Az Arteries Studio Kft. komoly tapasztalattal rendelkezik az elektronikai tervezés és gyártás terén, lehetővé téve ügyfeleink számára, hogy piacra lépjenek innovatív, egyedi tervezésű elektronikai eszközökkel. Ezek az eszközök ma már nagyrészt távolról okosíthatóak, fejleszthetőek, így fenntarthatóak, és akár egészen hosszú életciklus is elérhető okos tervezéssel, így az egyedi hardware fejlesztés költségének megtérülése megfelelően garantált lehet.

Hardware-fejlesztési szolgáltatásaink:

Tervezés és Prototípuskészítés:Az ötlettől a működő prototípusig végig vezetnek szakértőink. Koncepcionális és funkcionális tervezés, PCB layout tervezés, 3D modellezés és gyors prototipizálás. Itt készítjük elő a szükséges dokumentációkat, és engedélyezési folyamatokat.

Elektronikai Tesztelés:Minden prototípus alapos tesztelésen esik át, hogy biztosítsuk funkcionális működését és hosszú távú megbízhatóságát. Cégünk házon belül, saját eszközökkel (pl. oszcilloszkóp, spektrumanalizátor, hőkamra, párakamra, sókamra) és külső szolgáltatókkal is végez hardware teszteléseket.

Gyártáselőkészítés:Gyártásra kész dokumentációk, gyártóeszközök kiválasztása és a gyártási folyamat finomhangolása. A gyártást mi külső partner bevonásával végezzük, de egyúttal el is végezzük a legmegfelelőbb partner kiválasztását.

Utógondozás és Támogatás:A termék életciklusának minden szakaszában rendelkezésre állunk a további fejlesztések és karbantartások megvalósításához.

Miért válassz minket?

Profi, rugalmas csapat:

Veled együtt gondoljuk át az IoT rendszert, melyhez egy rendkívül részletes specifikációt dolgozunk ki, ezzel megalapozva egy stabil rendszer alapjait.

Folyamatos kontroll:

Komplex elemzések mentén építünk intelligens, hatékonyságnövelő IoT rendszereket, visszamérjük, optimalizáljuk az eredményeket. A szenzorhálózatok által gyűjtött real-time adatok lehetővé teszik az állandó felügyeletet, mely által kontroll alatt tarthatod a negatív folyamatokat. Vészhelyzet esetén akár az eszköz is beavatkozhat, a további károk elkerülése érdekében.

Megtérülő befektetés:

Nem akarunk nagyképűnek tűnni, de tényleg átlátjuk az egészen komplex rendszereket is, ezzel biztosítva, hogy azok a kívánt üzleti folyamatoknak és a rendszerkövetelményeknek egyaránt megfelelnek. Sok év alatt kicsiszolt folyamataink vannak, így jó eséllyel indulunk, hogy valódi értéket állítsunk elő Neked.

Bevezetési és üzemeltetési támogatás:

A fejlesztés után is támogatást adunk. Segítünk a rendszert bevezetni, segítünk a zökkenőmentes üzemeltetésben, karbantartásban, frissítésben, és odafigyelünk, hogy IT security szempontból is biztonságban legyen a rendszer.

Kinek ajánljuk ezt a szolgáltatásunkat:

Vállalatoknak, akik növelni szeretnék hatékonyságukat és bevételüket intelligens IoT rendszerekkel.

Start-up vállalkozásoknak, akik új ötletekkel rendelkeznek és prototípusokat szeretnének készíteni.

Mindenkinek, aki érdekelt az IoT (M2M), vagy egyedi hardware + szoftver fejlesztésekben és kapcsolódó mobilalkalmazásokban, és megbízható szakértői csapatot keres.

IoT rendszer fejlesztésén gondolkozol?

Kérd ingyenes projekt brief sablonunkat, mely segít megfogalmazni az igényeidet!

Add meg az email címedet, és elküldjük azokat a minta dokumentumokat, amik alapján elkészítheted saját, jó projekt briefing dokumentumaidat!