Egyedi webes rendszer fejlesztés, webshop, portál fejlesztés évtizedes rutinnal

Bízd ránk rendszered tervezését, optimalizálását, fejlesztését. Sokéves tapasztalatunkat kínáljuk, jó kezekben lesz a projekted!

Tudunk valamit, ami újabb szintre emeli az online értékesítésedet! Legyél sikeres mobilon is!

A meglévő webáruház mellett egy mobil shop applikáció számos előnyt kínál: növelheti a forgalmat, a vásárlói élményt és meggyorsíthatja a rendeléseket is. Szakértő csapatunk gyors határidővel lefejleszti meglévő webáruházad mobil applikációját.

Egyedi iOS vagy Android alkalmazás fejlesztés a Te igényeidre, webshop applikáció fejlesztés

Segítünk kialakítani a legmegfelelőbb mobil alkalmazást üzleti céljaidhoz

IoT hardware tervezés, fejlesztés, gyártás és beágyazott szoftver fejlesztés is házon belül

Örömmel megtervezzük, kivitelezzük egyedi hardware eszközödet, és beágyazott rendszert is fejlesztünk

Segítünk egyedi webshop fejlesztés-sel, vagy Woocommerce, Bagisto alapú webshopok profi kivitelezésével

Legyen szó egyszerű webshopról, vagy komplex, nemzetközi webshopról, ERP integrációval, egyedi megoldásokkal: bízd ránk bátran!

Egyedi webes és applikáció UI/UX grafikák, animációk, promo videók forgatása és vágása

Grafikus csapatunk ízléses és igényes munkával segít, bízd ránk online és offline megjelenésed

Hogyan segítünk céged növekedésében?

Széleskörű tudásunkkal támogatunk olyan szoftverek fejlesztésében,melyek segítenek lépést tartani versenytársaiddal és megnövelni céged bevételét. Téged is bevonunk a csapatmunkába, így közösen, veled együtt gondolkodunk olyan okos megoldásokon, melyek hozzájárulnak céged céljainak eléréséhez. Szerethető, stabil szoftvereket fejlesztünk, a te szakértelmedre alapozva.

Group 7Created with Sketch. Videó lejátszása

Ismerd meg csapatunkat!

Az Arteries Studio több mint 10 éves tapasztalattal tervezi meg és implementálja egyedi szoftveres megoldásait hazai és nemzetközi partnereinek akár 5 platformon párhuzamosan. Folyamatosan fejlődő csapatunk mindegyik területen (UX, Grafika, Backend, Frontend, Mobil és okoseszközök, QA) aktívan követi, monitorozza a technológiai újdonságokat és építi be a mindennapi munkájába.

Ügyfeleink mondták

A technológiai és szakmai szívonal ilyen mesteri ötvözése a határidő betartásával ritka, mint a fehért holló.

Két fő ok miatt szeretünk az Arteries-szel dolgozni. Nagyon empatikus az ügyfélkezelése: képes az ügyfél fejével gondolkodni, ezáltal a rájuk bízott projektünk nem csak kiváló technológiai színvonalon valósult meg, hanem tartalmilag, szakmailag is magasabb minőséget érhetett el az eredeti terveknél. És mindez a határidő, és a költségkeretek betartásával valósult meg. A technológiai és szakmai szívonal ilyen mesteri ötvözése a határidő betartásával ritka, mint a fehért holló.
Gulyás Emese
Tudatos Vásárlók
Elnök

"pontosan azt az alkalmazást valósította meg, amit megálmodtunk"

A Magyar Katolikus Rádió a médiapiacon különleges és egyedi színfoltnak számít. Ennek megfelelően különleges és egyedi mobilalkalmazást álmodtunk meg, amelynek kivitelezését nem bízhattuk akárkire. Az Arteries pontosan azt az alkalmazást valósította meg, amit megálmodtunk magunknak és a hallgatóinknak. Professzionális fejlesztő cég, amely megfelelő szakmai tudással, hozzáértéssel rendelkezik bármilyen feladat elvégzéséhez.
Dr. Radetzky András
Magyar Katolikus Rádió Zrt.
vezérigazgató-helyettes

"nyitottság a közös gondolkodásra, aminek köszönhetően valóban minőségi megoldás született"

A projekt során gördülékeny és rugalmas együttműködésben volt részünk. Az Arteries csapata jól koordinált és következetes folyamat mentén adott megfelelő megoldást a webfejlesztési kérésünkre. A projekt sikeréhez nagyban hozzájárult a projektmenedzser elkötelezettsége, gyors válaszai és állandó elérhetősége, valamint a fejlesztői és UX csapat által nyújtott szakértői hozzáadott érték, nyitottság a közös gondolkodásra, aminek köszönhetően valóban minőségi megoldás született.
Hodován Lili
KPMG Hungária Kft.
Digital Marketing Specialist

"mindig minőségi, profi munkát kaptunk"

Az Arteries-el való közös munka könnyen és gördülékényen ment minden alkalommal. Több projektünk is volt, ahol a segítségüket kértük UX/UI téren és mindig minőségi, profi munkát kaptunk.
Gelencsér Gábor
Precognox
Business Analyst

Az év lakossági mobil- és online-banki eszköze - MasterCard, 2018

Nagy örömmel tudatom Önökkel, hogy a 2018. évi MasterCard év bankja versenyén „Az év lakossági mobil- és online-banki eszköze” kategóriában a szakmai zsűri a GRÁNIT Banknak ítélte az 1. helyezést. Ezúton szeretném megköszönni az Önök munkáját, hiszen az Önök szaktudása, rugalmassága nélkül ezt a megtisztelő díjat nem nyerhettük volna el. Bízom benne, hogy a jövőben is hasonló sikereket elérve tudunk majd együtt dolgozni olyan projekteken, mely az Önök számára izgalmas feladatot, a GRÁNIT Bank ügyfelei számára pedig kiemelkedő ügyfélélményt nyújtó innovációkat jelentenek.
Hegedűs Éva
GRÁNIT Bank
elnök-vezérigazgató

"nagy sikernek könyveljük el, hogy az applikáció a szoros határidő ellenére időben elkészült"

Köszönjük a Nutricia Termékválasztó applikáció során az Arteries Stúdió közreműködését, kiemelve a folyamatos szakmai támogatást, amely révén a csapat a legnehezebb pillanatokban sem vesztette szem elől a projekt céljának elérését! Az ügynökség és a Nutricia között mindvégig folyamatos és hatékony volt a kommunikáció, a szakmai kérdésekre mindig gyors és pontos visszajelzést kaptunk a projektvezetőn keresztül, aki szükség esetén személyesen is többször felkeresett minket a nyitott kérdések hatékony tisztázása végett. Nagy sikernek könyveljük el, hogy az applikáció a szoros határidő ellenére időben elkészült, és a bevezetési időszakban, az utolsó simítások elvégzésében is számíthattunk az Arteries figyelmére és támogatására, amit ezúton is köszönök az egész csapat nevében.
Lengyel Katalin
Nutricia
Senior Digital Manager

Arteries hírek, események

Közös nap a hatékony kommunkációért

2024-06-05

A teljes Arteries csapat összegyűlt, hogy részt vegyünk egy egész napos kommunikációs képzésen. A célja a zökkenőmentes, egyenes kommunikációs praktikák gyakorlása volt.

Fontos, hogy csapatként hatékonyan tudjunk együtt dolgozni, hogy partnereink egy magas színvonalú, kifogástalan, profi fejlesztő csapattal tudják ötleteiket megvalósítani!

Délutáni eszünk-iszunk

2024-05-03

Szeretjük közösen tölteni a szabadidőnket is, főleg ha ez finom falatokkal jár együtt. Örbottyáni irodánkban munka után közösen sütögettünk, beszélgettünk és eresztettük ki a gőzt.

Legközelebb a pécsi irodánkban lesz hasonló, azt is alig várjuk!

Közönségdíjasak lettünk a Konica Minolta IoT megoldás szállító versenyén

2024-05-02

Új technológiai csodák robbannak be az életünkbe és egyik sem lenne elképzelhető mesterséges intelligencia nélkül. Számos innováció segít megváltoztatni mindennapi rutinjainkat és javítani az életminőségünket.

Online jeltolmács siketeknek, valós idejű monitorozás, szívdiagnosztika okostelefonon – pár technológiai újdonság, melyek nem működhetnének AI nélkül.

Húsvéti Tojásfestés az örbottyáni irodában

2024-03-28

Csapatunknak az együtt töltött idők során nem csupán a munka számít, hanem szeretünk együtt tevékenykedni, hanem a közösségépítés is. 

Ezúttal a húsvéti ünnep közeledtével egy különleges csapatépítő délelőttre került sor az örbottyáni irodában, ahol a kollégák és gyermekeik összegyűltek egy vidám és kreatív programra.