Egyedi webáruházak

Az internethasználat és az okostelefonok megjelenése nagyban hozzájárult a vásárlói szokások megváltozásához, ezzel növelve a webáruházak jelentőségét. Vedd fel versenytársaiddal a lépést egy saját webáruházzal, mellyel új szintre juttathatod üzletedet!

Webáruház fejlesztési szolgáltatásaink:

Egyedi webáruházak fejlesztése:

Egyedi dizájn és funkciólista alapján megtervezzük online boltodat. Többféle webáruház megoldást kínálunk: WooCoomerce, Bagisto, OpenCart, Shopify webshop motorral vagy egyedi fejlesztéssel is gyorsan és profi módon kivitelezzük a webáruházadat. UX/UI csapatunk gondoskodik arról, hogy pont úgy nézzen ki webáruházad ahogy szeretnéd és a vásárlók is szeressenek benne vásárolni.

Mobil webshop applikáció (MCommerce) áruház:

Natív (iOS, Android) vagy cross-platform webshopjainkat a legújabb trendeket követve készítjük el. Meglévő webes rendszer esetén az integrációról is gondoskodunk, amennyiben az rendelkezik API végponttal. De mi is kell egy sikeres webshop fejlesztéséhez? Tudj meg róla többet itt!

Felhasználóbarát webáruház:

Fontos, hogy ne csak szépen jelenjenek meg a termékképek, de könnyen navigálható legyen az oldal és megfeleljen a felhasználó mentális mondelljének, azaz ott legyenek a gombok, ahol ők azt várják. Ebben tapasztalt UX/UI csapatunk segít.

Megbízható webes és mobil webshop:

Legyen az egyedi vagy open source alapokon nyugvó webáruház, a legfontosabb, hogy az biztonságosan kezelje a vásárlók adatait és a tranzakciókat. A webshop gyorsasága, stabil működése a garancia arra, hogy bevételed növekedni fog.

Adat-vezérelt marketingtámogatás:

A digitális marketing legnagyobb előnye, hogy pontosan nyomonkövethető, hogy mely csatornákból érkeznek a vásárlások. Ennek köszönhetően könnyen kiszámolhatod az átlagos kosárértéket, ROI-t és tovább tervezheted további marketingköltéseidet. Az ehhez szükséges mérések beállításában is segítünk, miután megbeszéltük üzleti céljaidat.

Webes fejlesztésén gondolkozol?