webdev hero mockup

Egyedileg kialakított microsite, landing oldal fejlesztés

Curve

Front-end fejlesztőink nagy gyakorlattal készítik el értékesítési, vagy szolgáltatás bemutató oldaladat, amelyek nagyban hozzájárulhatnak marketing kampányaid sikerességéhez.

Mikor van szükséged microsite-ra?

decision

Számos üzleti vagy marketing cél eléréséhez a landing oldalakon át vezet az út. Hiába érkezik a weboldalunkra a vásárlásra kész felhasználó, ha az ott található landing oldal alkalmatlan feladata elvégzésére. A microsite-ok gyorsan elkészülő, költséghatékony és testreszabható megoldást kínálnak kampányaidhoz magasabb konverziós aránnyal, mert egy ilyen landolóoldal esetében kisebb az esélye az elkalandozásnak.

decision

A tervezés során szakértői konzultációval kezdünk, felmérjük az üzleti célokat és az előnyöket. Segítünk az arculat megtervezésében, kialakításában, az üzenet vizuális és tartalmi megfogalmazásában. Igény esetén több verziót (pl. A/B tesztelés céljából) is készítünk, valamint a microsite-okból minden kampányhoz a megfelelő változatot fejlesztjük le.

decision

A landolóoldalak, kampány oldalak készülhetnek valamelyik népszerű CMS felhasználásával, vagy egyedi sitebuild folyamat eredményeképpen is. A microsite-ok mögé backend csapatunk örömmel illeszt API-t, adatbázist, adatgyűjtő modulokat. Az oldalakat igény szerint integráljuk kampány management, hírlevélküldő, vagy CRM rendszerekkel, esetleg a cég ERP moduljaival. Az a cél, hogy egy olyan oldal készüljön, ami a lehető leghatékonyabban támogatja az üzleti folyamataitokat, és a látogatókat jó hatékonysággal konvertálja.

decision

A kampány oldalak analitikái kapcsán örömmel működünk együtt a cég marketing csapatával, beépítjük az általuk kért mérőkódokat. Igény esetén, mi is készítünk egyedi analitikákat, konverzió méréseket, de akár managelt PPC kampányokat, hirdetéseket Adwordsben, Facebookon, vagy Instagramon is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és beszélgessünk microsite, értékesítési oldal, vagy landoló oldal igényeidről!

motivive
motivive

Érdekel a Webáruház Fejlesztés? Olvass róla itt!

Webes fejlesztésén gondolkozol?

Kérd ingyenes projekt brief sablonunkat, mely segít megfogalmazni az igényeidet!

Add meg az email címedet, és elküldjük azokat a minta dokumentumokat, amik alapján elkészítheted saját, jó projekt briefing dokumentumaidat!

checklist

Elérhetőség

Pécsi iroda

7624 Pécs, Zichy Gyula u. 1/c

Központi iroda

1139 Budapest, Forgách u. 9/b

Őrbottyáni iroda

2162 Őrbottyán, Fő út 89

Email

E-mail

Telefon

Telefon

+36 30 5533 911

InstagramFacebook

Kövess minket

a közösségi médiában

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Személyes adatok

1/2

Rendszerünk a kitöltés során beírt adatokat a minőségi kiszolgálás érdekében a háttérben tárolja, a felhasználó az űrlapok használatával az adatok – részben, vagy egészben történő – tárolásához kifejezetten hozzájárul. Bővebben: Adatkezelési tájékoztató

Kérjük válasszon témát!

1/2

Rendszerünk a kitöltés során beírt adatokat a minőségi kiszolgálás érdekében a háttérben tárolja, a felhasználó az űrlapok használatával az adatok – részben, vagy egészben történő – tárolásához kifejezetten hozzájárul. Bővebben: Adatkezelési tájékoztató