Egyedileg kialakított microsite, landing oldal fejlesztés

Front-end fejlesztőink nagy gyakorlattal készítik el értékesítési, vagy szolgáltatás bemutató oldaladat, amelyek nagyban hozzájárulhatnak marketing kampányaid sikerességéhez.

Mikor van szükséged microsite-ra?

Számos üzleti vagy marketing cél eléréséhez a landing oldalakon át vezet az út. Hiába érkezik a weboldalunkra a vásárlásra kész felhasználó, ha az ott található landing oldal alkalmatlan feladata elvégzésére. A microsite-ok gyorsan elkészülő, költséghatékony és testreszabható megoldást kínálnak kampányaidhoz magasabb konverziós aránnyal, mert egy ilyen landolóoldal esetében kisebb az esélye az elkalandozásnak.

A tervezés során szakértői konzultációval kezdünk, felmérjük az üzleti célokat és az előnyöket. Segítünk az arculat megtervezésében, kialakításában, az üzenet vizuális és tartalmi megfogalmazásában. Igény esetén több verziót (pl. A/B tesztelés céljából) is készítünk, valamint a microsite-okból minden kampányhoz a megfelelő változatot fejlesztjük le.

A landolóoldalak, kampány oldalak készülhetnek valamelyik népszerű CMS felhasználásával, vagy egyedi sitebuild folyamat eredményeképpen is. A microsite-ok mögé backend csapatunk örömmel illeszt API-t, adatbázist, adatgyűjtő modulokat. Az oldalakat igény szerint integráljuk kampány management, hírlevélküldő, vagy CRM rendszerekkel, esetleg a cég ERP moduljaival. Az a cél, hogy egy olyan oldal készüljön, ami a lehető leghatékonyabban támogatja az üzleti folyamataitokat, és a látogatókat jó hatékonysággal konvertálja.

A kampány oldalak analitikái kapcsán örömmel működünk együtt a cég marketing csapatával, beépítjük az általuk kért mérőkódokat. Igény esetén, mi is készítünk egyedi analitikákat, konverzió méréseket, de akár managelt PPC kampányokat, hirdetéseket Adwordsben, Facebookon, vagy Instagramon is.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és beszélgessünk microsite, értékesítési oldal, vagy landoló oldal igényeidről!

Érdekel a Webáruház Fejlesztés? Olvass róla itt!