Állás lehetőségek

Dolgozz velünk!

Az Arteries Studio több mint 10 éves tapasztalattal tervezi meg és implementálja egyedi szoftveres megoldásait hazai és nemzetközi partnereiken akár 5 platformon párhuzamosan. Folyamatosan fejlődő csapatunk mindegyik területen (UX, Grafika, Backend, Frontend, Mobil és okoseszközök, QA) aktívan követi, monitorozza a technológiai újdonságokat és építi be a mindennapi munkájába.

Igazi csapat, ahová jó tartozni

Heti 4 órás fizetett tanulóidő

1 nap home-office lehetőség hetente

Csapatépítő workshopok és események

Versenyképes fizetések

Utazási költség térítés

Front-End Fejlesztő

Jó esztétikai érzékkel bíró front-end fejlesztő programozót keresünk, aki jó minőségű interaktív webes termékek fejlesztésében szeretne részt venni, mai, trendeknek megfelelő technológiai háttérrel és folyamatokkal.

Példaprojektek, amikben részt vehetsz

Fordítás-technológiai webes management alkalmazás, amit React és Redux (RxJS) technológiákkal íródik. Komplex, fejlett admin funkcionalitás jellemzi. A UI különálló npm package-ben, atomic design architektúra mellett készült, és több MemoQ termékben újrahasznosítjuk (reusable).
Webshop Wordpress+Woocommerce alapokon. Egyedi téma és plugin fejlesztés a feladat. Több ilyen projektünk van folyamatosan, a hangsúly itt a WP+Woocommerce kulcsszavakon van, és az egyedi, komplex WP fejlesztéseken.
Egy webes és desktop alkalmazás React, Redux és Electron felhasználásával. Online és offline videó streaming front-end alkalmazás okos keresővel, videó a videóban megoldással, egyedien testreszabott lejátszófelülettel operál. Nem mellesleg egy szép céllal.

Jelentkeznél?

1. Olvasd el az álláshirdetés részleteit itt:

További információk

2. Küldd el önéletrajzodat (CV) ide:

dolgozzvelunk@arteries.hu

3. Jelentkezz online, játékkal és interaktív videóinterjúval itt:

Online jelentkezés

Izgatottan várjuk, hogy megismerhessünk!