Egyház és Innováció, az Arteries Stúdióval

2019 december 06

2019 őszétől ingyenes, és ami még fontosabb – mobilapplikáción keresztül érhető el a Magyar Katolikus Rádió műsora. Az alkalmazás nagyközönség előtt való bemutatására sajtóeseményt szervezett az egyház, melyen kollégánk, a fejlesztést egyengető és végig kezében tartó projektvezetőnk is aktívan részt vett. Egyház és innováció – elsőre talán meglepő párosítás, mindenesetre nem olyan megszokott, mint mondjuk az Arteries Studio és Innováció szókapcsolat. De ha belegondolunk, a nagy vallási közösségek sosem zárkóztak el a fejlődéstől, és ez igaz a mai high tech IT megoldásokra is. Ott van például az Okos Rózsafüzér, a Jelnyelvi Biblia website (szintén Arteries fejlesztés) vagy a nemrégiben átadott Katolikus Rádió applikáció. Ezzel együtt is, egy ilyen esemény – amikor az egyház mobilalkalmazást bocsát piacra – még akkora érdeklődésre tart számot, hogy a sajtóeseményre több tucat médium érkezett, és tett fel kíváncsi kérdéseket a rádiót vezetőknek, és a projektvezetőnknek is. A legnagyobb egyházi sajtótermékek mellett olyan megjelenéseket generáltunk, mint a Magyar Hírlap, a Magyar Nemzet, vagy a 24.hu.

Képek forrása: Magyar Kurír

Az applikáció elérhető Android és iOS platformon egyaránt, és a rádióadás; valamint a napi szentmise hallgatásán túl számos hasznos funkciót nyújt felhasználóinak. Alig várjuk a termék jövőbeli bővítését, továbbfejlesztését.

További hírek

Délutáni eszünk-iszunk

2024-05-03

Szeretjük közösen tölteni a szabadidőnket is, főleg ha ez finom falatokkal jár együtt. Örbottyáni irodánkban munka után közösen sütögettünk, beszélgettünk és eresztettük ki a gőzt.

Legközelebb a pécsi irodánkban lesz hasonló, azt is alig várjuk!

Közönségdíjasak lettünk a Konica Minolta IoT megoldás szállító versenyén

2024-05-02

Új technológiai csodák robbannak be az életünkbe és egyik sem lenne elképzelhető mesterséges intelligencia nélkül. Számos innováció segít megváltoztatni mindennapi rutinjainkat és javítani az életminőségünket.

Online jeltolmács siketeknek, valós idejű monitorozás, szívdiagnosztika okostelefonon – pár technológiai újdonság, melyek nem működhetnének AI nélkül.

Húsvéti Tojásfestés az örbottyáni irodában

2024-03-28

Csapatunknak az együtt töltött idők során nem csupán a munka számít, hanem szeretünk együtt tevékenykedni, hanem a közösségépítés is. 

Ezúttal a húsvéti ünnep közeledtével egy különleges csapatépítő délelőttre került sor az örbottyáni irodában, ahol a kollégák és gyermekeik összegyűltek egy vidám és kreatív programra.

 

Megrendezésre került az Arteries Studio üzleti meetup eseménye AI témában

2023-12-01
Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy megrendezésre került az „AI partnereinkre szabva” címmel ellátott Arteries Studio üzleti meetup eseményünk!

Az előadások során átfogó és hasznos gyakorlati példákat mutattunk be annak érdekében, hogy megmutassuk, hogyan lehet az AI megoldásokat alkalmazni az ügyfeleink iparágaiban.

Az Arteries meghívja kiemelt partnereit egy különleges AI workshopra!

2023 október 16

2023 novemberében szervezünk egy exkluzív partnertalálkozót Budapesten, ahol kiválasztott üzleti partnereinkkel osztjuk meg a legújabb AI-trendeket és technológiai innovációkat, de nem bullshitelve, hanem iparágakra szabottan, és cégenként specifikus ajánlatokkal, használható módon.

Az Arteries csapata a csúcson – most épp szó szerint!

2023 október 15

Hétvégén az Arteries csapatának egy része úgy döntött, hogy jól esne egy kis irodán kívüli fizikai kihívás: a szlovákiai Tátrában, a Chopok csúcsát hódítottuk meg, együtt, vidáman, igazodva kinek kinek a fizikai erőnlétéhez.