Az Arteries meghívja kiemelt partnereit egy különleges AI workshopra!

2023 október 16

Mint a technológiai innovációk, így az AI megoldásokat is készség szinten alkalmazó vállalat, az Arteries tudja, hogy a jövő sikere a ma inspirációiból táplálkozik. Éppen ezért 2023 novemberében szervezünk egy exkluzív partnertalálkozót Budapesten, ahol kiválasztott üzleti partnereinkkel osztjuk meg a legújabb AI-trendeket és technológiai innovációkat, de nem bullshitelve, hanem iparágakra szabottan, és cégenként specifikus ajánlatokkal, használható módon. Célunk a mai meglehetősen nagy „AI zaj”-ban segíteni tisztábban hallani.

A rendezvényünk keretében személyre szabott mini előadásokon keresztül mutatjuk be, hogy az AI miként tud megoldást nyújtani az egyes cégek iparági kihívásaira. Az előadások mellett technológiai demo-k is helyet kapnak, így a résztvevők személyesen is megtapasztalhatják az általunk kínált innovációk erejét.

Tudjuk, hogy a tudásanyag megosztása mellett legalább olyan fontos a kapcsolatépítés és a tapasztalatcserék lehetősége. Ezért a workshopon kávészünetekkel és networking időszakokkal is várjuk a meghívott vezetőket, hogy a szakma iránti elkötelezettség mellett az üzleti kapcsolatok is erősödjenek.

Az Arteries hisz abban, hogy a partnereinkkel való szoros együttműködés, már-már barátságok, és kölcsönös tisztelet a kulcsai a jövőbeli közös sikernek. Ezen a rendezvényen is az a célunk, hogy partnereink ne csak a legújabb technológiai trendekkel ismerkedjenek meg, hanem támogatást és inspirációt kapjanak saját innovációs terveikhez.

Akik most nem tudnak részt venni ezen az eseményen, ne aggódjanak! Az Arteries mindig keresi azokat a lehetőségeket, amiken keresztül ügyfeleinkkel megoszthatjuk tudásunkat és támogathatjuk őket a technológiai újítások terén. Keressük egymást, beszélgessünk! Inspirálódjunk egymástól!

További hírek

Megrendezésre került az Arteries Studio üzleti meetup eseménye AI témában

2023-12-01
Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy megrendezésre került az „AI partnereinkre szabva” címmel ellátott Arteries Studio üzleti meetup eseményünk!

Az előadások során átfogó és hasznos gyakorlati példákat mutattunk be annak érdekében, hogy megmutassuk, hogyan lehet az AI megoldásokat alkalmazni az ügyfeleink iparágaiban.

Az Arteries meghívja kiemelt partnereit egy különleges AI workshopra!

2023 október 16

2023 novemberében szervezünk egy exkluzív partnertalálkozót Budapesten, ahol kiválasztott üzleti partnereinkkel osztjuk meg a legújabb AI-trendeket és technológiai innovációkat, de nem bullshitelve, hanem iparágakra szabottan, és cégenként specifikus ajánlatokkal, használható módon.

Az Arteries csapata a csúcson – most épp szó szerint!

2023 október 15

Hétvégén az Arteries csapatának egy része úgy döntött, hogy jól esne egy kis irodán kívüli fizikai kihívás: a szlovákiai Tátrában, a Chopok csúcsát hódítottuk meg, együtt, vidáman, igazodva kinek kinek a fizikai erőnlétéhez.

10 évesek lettünk

2022 december 14

Az Arteries Studio 10. születésnapját egy szuper 3 napos csapatépítővel ünnepeltük. Ritkán van lehetőségünk személyesen találkozni, hiszen…

Honlap megújítás – egyedi igényekre szabva

2022 június 30

Egy honlap megújítása mindig izgalmas feladat, különösen, ha a megszokottnál több igénynek kell megfelelnünk.

Ügyfelünknél…

Rendelj taxit egyszerűen!

2022 június 30

Az Arteries csapatát az ország egyik legnagyobb taxis társasága, a CityTaxi kereste meg alkalmazásfejlesztéssel.

Izgalmas…