Komplex, de szerethető egyedi szoftvereket építünk a hatékonyabb munkavégzéshez.

Testreszabott üzleti megoldásaink nem csak elméletben segítik munkatársaid mindennapjait. Felhasználóbarát online szoftvereink valóban megkönnyítik és meggyorsítják a munkavégzést, így csapatod az üzletre tud fókuszálni.

Egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatásaink:

Döntéstámogató rendszerek fejlesztése:

Olyan komplex rendszereket készítünk, melyek az adatok strukturált megjelenítésével segítenek a hatékony döntéshozatalban. A döntéshozók kommunikációjának javítása és a jól meghozott döntések mind a költségcsökkentést eredményezik.

Repetitív folyamatok automatizálása:

A folyamatautomatizálás leveszi az unalmas, ismétlődő feladatok terhét a munkavállalók válláról, akik így fontosabb feladatokkal foglalkozhatnak. Az automatizálás abban is segít, hogy az emberi-hiba faktort csökkentse céged, ezzel is növelve a profitot.

Folyamatmenedzsment szoftver fejlesztése:

A vállalati stratégiára épülő szoftver segítségével nyomon követheted a szervezeti folyamatokat és azok teljesítményét.

Felhasználóbarát üzleti szoftver:

Dizájnereink felhasználói interjúk segítségével térképezik fel a munkatársak mentális modelljét, hogy annak megfelelően építsék fel a szoftver logikáját és navigációját. Együtt építjük a terméket, hogy az valóban értetek legyen.

Miért válassz minket?

Megtérülő befektetés:

Átlátjuk a legkomplexebb rendszereket is, ezzel biztosítva, hogy azok az üzleti logikának és a rendszerkövetelményeknek egyaránt megfelelnek. Professzionális folyamataink segítenek bennünket abban, hogy valódi értéket állítsunk elő, mely nem fog a kukában landolni.

One-stop-shop ügykezelő szoftverfejlesztés:

Minden egy helyen. Nálunk a termékdizájn és szoftverfejlesztés egyaránt házon belül zajlik. Dedikált projektmenedzsereink tartják kézben projektedet és koordinálják a divíziók közötti munkát. Az elmúlt években fejlesztettünk már szerveren folyamatosan futó vagy hálózatban titkosítva kommunikáló, külső erőforrásokat vezérlő, esetleg egyedüli kliens gépen külső perifériákkal is dolgozó, egy weblapnak adatokat szolgáltató szoftvereket. Biztos vagyunk abban, hogy céged számára is megtaláljuk a legjobb megoldást!

Egyedi és nyílt forráskódú honlapok fejlesztése:

Igényes, SEO optimalizált weboldalt fejlesztünk, mely céged arcaként nemcsak bevételhez segít, de bizalmat is kelt a weboldallátogatókban.

Egyedi weboldalfejlesztés:

Egyedi igényekre szabott honlapod olyan dizájn kaphat, amelyet a készen kapható sablonokkal nem tudnál létrehozni. Mindemellett olyan testreszabott funkciókkal látjuk el a honlapodat, melyekkel nem csak kitűnhetsz a tömegből, de üzletedet is sikeresebbé teheted.

Üzemeltetési támogatás:

A fejlesztés után sem hagyunk magunkra. Segítünk a weboldal zökkenőmentes üzemeltetésében, frissítésében és biztonságban tartásában.

Érdekel a Webáruház Fejlesztés? Olvass róla itt!

Kérd ingyenes projekt brief sablonunkat, mely segít megfogalmazni az igényeidet!