webdev hero mockup

Komplex, de szerethető egyedi szoftvereket építünk a hatékonyabb munkavégzéshez.

Curve

Testreszabott üzleti megoldásaink nem csak elméletben segítik munkatársaid mindennapjait. Felhasználóbarát online szoftvereink valóban megkönnyítik és meggyorsítják a munkavégzést, így csapatod az üzletre tud fókuszálni.

Egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatásaink:

decision

Döntéstámogató rendszerek fejlesztése: Olyan komplex rendszereket készítünk, melyek az adatok strukturált megjelenítésével segítenek a hatékony döntéshozatalban. A döntéshozók kommunikációjának javítása és a jól meghozott döntések mind a költségcsökkentést eredményezik.

decision

Repetitív folyamatok automatizálása: A folyamatautomatizálás leveszi az unalmas, ismétlődő feladatok terhét a munkavállalók válláról, akik így fontosabb feladatokkal foglalkozhatnak. Az automatizálás abban is segít, hogy az emberi-hiba faktort csökkentse céged, ezzel is növelve a profitot.

decision

Folyamatmenedzsment szoftver fejlesztése: A vállalati stratégiára épülő szoftver segítségével nyomon követheted a szervezeti folyamatokat és azok teljesítményét.

decision

Felhasználóbarát üzleti szoftver: Dizájnereink felhasználói interjúk segítségével térképezik fel a munkatársak mentális modelljét, hogy annak megfelelően építsék fel a szoftver logikáját és navigációját. Együtt építjük a terméket, hogy az valóban értetek legyen.

qualysoft

Miért válassz minket?

decision

Megtérülő befektetés: Átlátjuk a legkomplexebb rendszereket is, ezzel biztosítva, hogy azok az üzleti logikának és a rendszerkövetelményeknek egyaránt megfelelnek. Professzionális folyamataink segítenek bennünket abban, hogy valódi értéket állítsunk elő, mely nem fog a kukában landolni.

decision

One-stop-shop ügykezelő szoftverfejlesztés: Minden egy helyen. Nálunk a termékdizájn és szoftverfejlesztés egyaránt házon belül zajlik. Dedikált projektmenedzsereink tartják kézben projektedet és koordinálják a divíziók közötti munkát. Az elmúlt években fejlesztettünk már szerveren folyamatosan futó vagy hálózatban titkosítva kommunikáló, külső erőforrásokat vezérlő, esetleg egyedüli kliens gépen külső perifériákkal is dolgozó, egy weblapnak adatokat szolgáltató szoftvereket. Biztos vagyunk abban, hogy céged számára is megtaláljuk a legjobb megoldást!

decision

Egyedi és nyílt forráskódú honlapok fejlesztése: Igényes, SEO optimalizált weboldalt fejlesztünk, mely céged arcaként nemcsak bevételhez segít, de bizalmat is kelt a weboldallátogatókban.

decision

Egyedi weboldalfejlesztés: Egyedi igényekre szabott honlapod olyan dizájn kaphat, amelyet a készen kapható sablonokkal nem tudnál létrehozni. Mindemellett olyan testreszabott funkciókkal látjuk el a honlapodat, melyekkel nem csak kitűnhetsz a tömegből, de üzletedet is sikeresebbé teheted.

decision

Üzemeltetési támogatás: A fejlesztés után sem hagyunk magunkra. Segítünk a weboldal zökkenőmentes üzemeltetésében, frissítésében és biztonságban tartásában.

kpmg
merci

Érdekel a Webáruház Fejlesztés? Olvass róla itt!

Webes fejlesztésén gondolkozol?

Kérd ingyenes projekt brief sablonunkat, mely segít megfogalmazni az igényeidet!

Add meg az email címedet, és elküldjük azokat a minta dokumentumokat, amik alapján elkészítheted saját, jó projekt briefing dokumentumaidat!

checklist

Elérhetőség

Pécsi iroda

7624 Pécs, Zichy Gyula u. 1/c

Központi iroda

1139 Budapest, Forgách u. 9/b

Őrbottyáni iroda

2162 Őrbottyán, Fő út 89

Email

E-mail

Telefon

Telefon

+36 30 5533 911

InstagramFacebook

Kövess minket

a közösségi médiában

Kérje egyedi ajánlatunkat!

Személyes adatok

1/2

Rendszerünk a kitöltés során beírt adatokat a minőségi kiszolgálás érdekében a háttérben tárolja, a felhasználó az űrlapok használatával az adatok – részben, vagy egészben történő – tárolásához kifejezetten hozzájárul. Bővebben: Adatkezelési tájékoztató

Kérjük válasszon témát!

1/2

Rendszerünk a kitöltés során beírt adatokat a minőségi kiszolgálás érdekében a háttérben tárolja, a felhasználó az űrlapok használatával az adatok – részben, vagy egészben történő – tárolásához kifejezetten hozzájárul. Bővebben: Adatkezelési tájékoztató