Rendelj taxit egyszerűen!

2022 június 30

Az Arteries csapatát az ország egyik legnagyobb taxis társasága, a CityTaxi kereste meg alkalmazásfejlesztéssel.

Izgalmas kihívás volt egy olyan app-ot fejleszteni, amit több tízezer ember használ napi szinten és ami emellett technikai részről is kihívás volt számunkra. A CityTaxi elavult alkalmazását megújítottuk és support támogatás keretén belül a felhasználói visszajelzéseket is figyelembe véve folyamatosan finomítjuk és módosítjuk az applikációt.

Nézd meg az új CityTaxi applikációt (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qualysoft.cityTaxi&hl=hu&gl=US) és tudj meg többet a CityTaxi utas oldali alkalmazás fejlesztéséről esettanulmányunkból (https://blog.arteries.hu/citytaxi-utas-oldali-alkalmazas-fejlesztese-esettanulmany/)!

További hírek

Húsvéti Tojásfestés az örbottyáni irodában

2024-03-28

Csapatunknak az együtt töltött idők során nem csupán a munka számít, hanem szeretünk együtt tevékenykedni, hanem a közösségépítés is. 

Ezúttal a húsvéti ünnep közeledtével egy különleges csapatépítő délelőttre került sor az örbottyáni irodában, ahol a kollégák és gyermekeik összegyűltek egy vidám és kreatív programra.

 

Megrendezésre került az Arteries Studio üzleti meetup eseménye AI témában

2023-12-01
Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy megrendezésre került az „AI partnereinkre szabva” címmel ellátott Arteries Studio üzleti meetup eseményünk!

Az előadások során átfogó és hasznos gyakorlati példákat mutattunk be annak érdekében, hogy megmutassuk, hogyan lehet az AI megoldásokat alkalmazni az ügyfeleink iparágaiban.

Az Arteries meghívja kiemelt partnereit egy különleges AI workshopra!

2023 október 16

2023 novemberében szervezünk egy exkluzív partnertalálkozót Budapesten, ahol kiválasztott üzleti partnereinkkel osztjuk meg a legújabb AI-trendeket és technológiai innovációkat, de nem bullshitelve, hanem iparágakra szabottan, és cégenként specifikus ajánlatokkal, használható módon.

Az Arteries csapata a csúcson – most épp szó szerint!

2023 október 15

Hétvégén az Arteries csapatának egy része úgy döntött, hogy jól esne egy kis irodán kívüli fizikai kihívás: a szlovákiai Tátrában, a Chopok csúcsát hódítottuk meg, együtt, vidáman, igazodva kinek kinek a fizikai erőnlétéhez.

10 évesek lettünk

2022 december 14

Az Arteries Studio 10. születésnapját egy szuper 3 napos csapatépítővel ünnepeltük. Ritkán van lehetőségünk személyesen találkozni, hiszen…

Honlap megújítás – egyedi igényekre szabva

2022 június 30

Egy honlap megújítása mindig izgalmas feladat, különösen, ha a megszokottnál több igénynek kell megfelelnünk.

Ügyfelünknél…