Honlap megújítás – egyedi igényekre szabva

2022 június 30

Egy honlap megújítása mindig izgalmas feladat, különösen, ha a megszokottnál több igénynek kell megfelelnünk.

Ügyfelünknél, a Qualysoft Zrt.-nél a különböző részlegek saját elképzelésekkel és prioritásokkal fordultak hozzánk és a vállalat méretéből adódóan az oldal igényelt funkcionalitása jóval komplexebb volt. Egy könnyen kezelhető, egyedi fejlesztésű, blokkokból felépülő, komplex tartalommal rendelkező holnapot fejlesztettünk, amelyekhez különböző kampányokat támogató landing page-ek, kérdőívek, valamint kapcsolatfelvételi formok is egyszerűen létrehozhatóak. Desing csapatunk is kivette a részét a projektből: egységes, a kor követelményeinek és a céges policy-nek is megfelelő arculatú aloldalakat hoztak létre. Hosszú távú support szerződés keretében támogatjuk továbbra is ügyfelünket.

Tudj meg többet a Qualysoft Zrt. nagyvállalati portál fejlesztéséről esettanulmányunkból (https://blog.arteries.hu/igy-ujult-meg-a-qualysoft-com-esettanulmany/)!

További hírek

Megrendezésre került az Arteries Studio üzleti meetup eseménye AI témában

2023-12-01
Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy megrendezésre került az „AI partnereinkre szabva” címmel ellátott Arteries Studio üzleti meetup eseményünk!

Az előadások során átfogó és hasznos gyakorlati példákat mutattunk be annak érdekében, hogy megmutassuk, hogyan lehet az AI megoldásokat alkalmazni az ügyfeleink iparágaiban.

Az Arteries meghívja kiemelt partnereit egy különleges AI workshopra!

2023 október 16

2023 novemberében szervezünk egy exkluzív partnertalálkozót Budapesten, ahol kiválasztott üzleti partnereinkkel osztjuk meg a legújabb AI-trendeket és technológiai innovációkat, de nem bullshitelve, hanem iparágakra szabottan, és cégenként specifikus ajánlatokkal, használható módon.

Az Arteries csapata a csúcson – most épp szó szerint!

2023 október 15

Hétvégén az Arteries csapatának egy része úgy döntött, hogy jól esne egy kis irodán kívüli fizikai kihívás: a szlovákiai Tátrában, a Chopok csúcsát hódítottuk meg, együtt, vidáman, igazodva kinek kinek a fizikai erőnlétéhez.

10 évesek lettünk

2022 december 14

Az Arteries Studio 10. születésnapját egy szuper 3 napos csapatépítővel ünnepeltük. Ritkán van lehetőségünk személyesen találkozni, hiszen…

Honlap megújítás – egyedi igényekre szabva

2022 június 30

Egy honlap megújítása mindig izgalmas feladat, különösen, ha a megszokottnál több igénynek kell megfelelnünk.

Ügyfelünknél…

Rendelj taxit egyszerűen!

2022 június 30

Az Arteries csapatát az ország egyik legnagyobb taxis társasága, a CityTaxi kereste meg alkalmazásfejlesztéssel.

Izgalmas…