Specifikálás – Kickoff – Ültetés!

2019 november 05

Az Arteries csapata mindig is elkötelezettje volt a természet és az egészségünk megóvásának, környezetünk élhetőbbé tételének. Fejlesztéseink között is számos olyan alkalmazás, webes felület található, mely ezt a törekvést támogatja. Elég csak az eFit vagy a GyerünkAnyukám rendszerekre gondolnunk, vagy az EnHome portált megnéznünk. 2019 őszén azonban a billentyűzetet otthagyva, kerti szerszámokat kézbe véve léptünk a tettek mezejére. Fákat ültettünk Őrbottyánban.

A pest megyei település focipályája mögötti futópálya köré, illetve annak környékére több tucat korai juhar, közönséges gyertyán és kocsányos tölgy került. Az ország több irodájából már kora délelőtt megérkeztek a kollégák – családostul természetesen. A csípős napsütéses idő csak fokozta a mozgás iránti vágyat és a munkakedvet. Ahogy az egy jó szoftvernél illik, a tervezéssel indítottunk. Melyik fa hova kerül? Melyik felületen mik az első lépések? Mekkora egy gödör? Hova hányjuk a kiásott földet? Honnan hozzuk a vizet? Megannyi specifikálásra váró kérdés.

A cég történetének legnagyobb számú kick-offja után 3-4 fős csapatokra oszlott a társaság. Az eszközbeszerzés nem volt kavarodásmentes, különösen a szike örvendett nagy népszerűségnek – ki gondolná hogy egy kerti munkához elengedhetetlen. De aztán nagy lelkesedéssel és összefogással estünk a munkának. Segítő kezekben nem volt hiány a pálya egyetlen méterén sem. Igaz, a munkafelület közötti különbség adhatott okot némi irigységre. A sima füves talajon ásók, akiknek elég volt csak a gödör mellé hányni a földet, szerencsésnek érezték magukat, ha olyan csapatokat néztek, akik kavicságyon kezdték az ültetést. Ez utóbbiaknak ugyanis a kavicsra is vigyázniuk kellett, hogy ne arra dobják a földet. Olyasmi különbség volt ez, mint Google Play store-ba vagy Apple Store-ba élesíteni mobilappot.

Végül valamennyi fa a helyére került. Reméljük hosszú, növekedéssel és csapadékkal teli életük lesz. Terveink szerint rendszeresen visszajárunk a helyszínre követni sorsukat, fejlődésüket. Hiszen az élesítés után sosem ér véget egy projekt – a support különösen fontos dolog.

További hírek

Húsvéti Tojásfestés az örbottyáni irodában

2024-03-28

Csapatunknak az együtt töltött idők során nem csupán a munka számít, hanem szeretünk együtt tevékenykedni, hanem a közösségépítés is. 

Ezúttal a húsvéti ünnep közeledtével egy különleges csapatépítő délelőttre került sor az örbottyáni irodában, ahol a kollégák és gyermekeik összegyűltek egy vidám és kreatív programra.

 

Megrendezésre került az Arteries Studio üzleti meetup eseménye AI témában

2023-12-01
Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy megrendezésre került az „AI partnereinkre szabva” címmel ellátott Arteries Studio üzleti meetup eseményünk!

Az előadások során átfogó és hasznos gyakorlati példákat mutattunk be annak érdekében, hogy megmutassuk, hogyan lehet az AI megoldásokat alkalmazni az ügyfeleink iparágaiban.

Az Arteries meghívja kiemelt partnereit egy különleges AI workshopra!

2023 október 16

2023 novemberében szervezünk egy exkluzív partnertalálkozót Budapesten, ahol kiválasztott üzleti partnereinkkel osztjuk meg a legújabb AI-trendeket és technológiai innovációkat, de nem bullshitelve, hanem iparágakra szabottan, és cégenként specifikus ajánlatokkal, használható módon.

Az Arteries csapata a csúcson – most épp szó szerint!

2023 október 15

Hétvégén az Arteries csapatának egy része úgy döntött, hogy jól esne egy kis irodán kívüli fizikai kihívás: a szlovákiai Tátrában, a Chopok csúcsát hódítottuk meg, együtt, vidáman, igazodva kinek kinek a fizikai erőnlétéhez.

10 évesek lettünk

2022 december 14

Az Arteries Studio 10. születésnapját egy szuper 3 napos csapatépítővel ünnepeltük. Ritkán van lehetőségünk személyesen találkozni, hiszen…

Honlap megújítás – egyedi igényekre szabva

2022 június 30

Egy honlap megújítása mindig izgalmas feladat, különösen, ha a megszokottnál több igénynek kell megfelelnünk.

Ügyfelünknél…