Vállalatirányítási rendszerek

Komplex, de átlátható rendszereket hozunk létre, amelyek megfelelnek az egyedi üzleti igényeknek, támogatják és hatékonyabbá teszik a munkafolyamatokat.

Teljesen egyedi fejlesztésű ERP rendszereket is készítünk, de dobozos rendszereket is testreszabunk, integrálunk.

Szoftvereink nem csak megkönnyítik munkatársaid mindennapjait, hanem támogatják a Sales folyamataidat, ügyfelekkel való kapcsolattartást (CRM) és a projektek nyomon követésében és managementjében is segít, de akár egyedi HR, belső munkaszervezési vagy elszámolási, pénzügyi integrációkkal is segít. Pont az a lényeg, hogy ott segítsen, ahol tényleg szükség van rá.

Felhasználóbarát felületeket igyekszünk tervezni, hogy azok valóban megkönnyítsék és meggyorsítják a munkavégzést, így a csapatod a valós értékteremtésre tud fókuszáln.

Miért válassz minket?
Olvasd el, nem bullshit-lista következik!

Előrelátóan tervezünk, hogy költséghatékonyak maradjunk:

Egyedi rendszereinket tudatosan a rugalmasság, testreszabhatóság, bővíthetőség figyelembevételével tervezzük, ebben sok év tapasztalatunk van, sok rendszert fejlesztettünk és láttunk. Tudjuk, hogy mi kifizetődő, és mibe nem érdemes energiát pazarolni.

Valós igényeknek megfelelő, tényleges segítség lesz a rendszer:

Az ERP (vállalatirányítási) rendszer funkcionalitása a Te igényeid szerint testreszabható és a vállalkozás növekedése, struktúrájának és funkciójának változása esetén bármikor átalakítható és bővíthető.

Könnyű kezelhetőség, átgondolt UX:

Dizájnereink felhasználói interjúk segítségével térképezik fel a munkatársak mentális modelljét, legjobb gyakorlatait, hogy annak megfelelően építsék fel a szoftver logikáját és navigációját. Együtt építjük a terméket (nem lenyomunk valami kész dolgot a torkotokon) hogy a rendszer valóban értetek legyen!

Felhőszolgáltatás vagy on-premise:

Igény esetén, kényelmesen, on-premise vagy akár felhő alapon is működtethető az elkészült rendszer, melyhez teljes körű (igény szerinti SLA-val) támogatást és karbantartási szolgáltatást nyújtunk.

Támogatunk, segítünk a további gondolkodásban:

A Segítünk a zökkenőmentes üzemeltetésében, frissítésében és a rendszer biztonságának fenntartásában. Konzultálunk, közösen gondolkodunk a további fejlesztésekről, igényeitek szerint!

Kiknek ajánljuk ezt a rendszerfejlesztési szolgáltatásunkat?

Kereskedő cégek beszerzés, logisztika, értékesítés támogatására.

Termelő/gyártó/összeszerelő vállalatok számára gyártás előkészítés, gyártás- management, adatgyűjtési és döntéstámogató rendszer igények esetén.

Szolgáltató cégek ügyviteli és kontrolling, valamint hatékonyságnövelő megoldásainak támogatására.

Hasonló fejlesztéseken gondolkozol?