Cloud megoldások az Arteries-től

Egyedi szerver megoldások, DevOps, szerver infrastruktúra üzemeltetés
Az Arteries Studio által fejlesztett, vagy ügyfeleink által ránk bízott webes szoftvereket egyre gyakrabban felhő megoldásokon üzemeltetjük.

Örömmel segítünk, ha AWS, Google Cloud, Azure, Digital Ocean vagy egyéb felhő szolgáltató megoldása preferált. Emellett építünk privát felhőt is bérelt szervereken, megtervezzük a tervezett/várható forgalomhoz és terheléshez illeszkedő skálázható szerver megoldást!

DevOps csapatunk örömmel segít a rendszerek terheléses vizsgálatában, a rendszer kiszolgálási teljesítményének optimalizációjában is.

Általában Linux alapú szervereket építünk, és szeretjük a Kubernetes-t használó megoldásokat. (A Kubernetes egy rendkívül komplex nyílt forráskódú platform, amelynek segítségével automatizálható az alkalmazások telepítése, skálázása, illetve menedzselése.)

Elsősorban az Arteries csapata által fejlesztett szoftver rendszereket üzemeltetjük, de bátran keress minket kifejezetten üzemeltetési projekttel is!

Egyedi megállapodás keretein belül rendszergazdáink 0-24h-ban üzemeltetik a kialakított megoldásokat, frissítik a rendszer komponenseit, monitorozzák az erőforrásokat, és szükség esetén javaslatot tesznek a módosításokra.

Szolgáltatásainkból:

Cloud (AWS, Google Cloud, Azure, Digital Ocean, ...) infrastruktúra tanácsadás, tervezés, üzemeltetés

Kubernetes, K8S rendszerek tervezése, tanácsadás

Fizikai szerver tervezés, bérbeadás, üzemeltetés

Dedikált VPS (virtuális szerverek) építése és üzemeltetése

Szerver monitoring

Egyedi webtárhely megoldások

Domain regisztráció

SSL tanúsítványok biztosítása

Üzleti email szolgáltatás

Adatmentés (Backup) megoldások

ISO 27001 megfelelőség

Miért válassz minket?

Fejlesztőcsapatunk precíz és széleskörű szolgáltatásait a fenti DevOps, rendszergazdai és üzemeltetési szolgáltatásaink jól kiegészítik, így ügyfeleinknek kényelmes, biztonságos, és megnyugtató módon futtatjuk online szoftvereit.

Bízd ránk ezt a feladatot, és nyugodtan dőlj hátra, adataid és rendszered jó kezekben lesz!

Webes fejlesztésén gondolkozol?