UX/UI Design web és mobil appokhoz

Hatékony UX/UI tervezés a márka presztízs, a felhasználói élmény és lojalitás növeléséért.
A jól funkcionáló és szerethető weboldalak és alkalmazások fejlesztése UX kutatással és tervezéssel kezdődik. Felhasználóbarát felületeket igyekszünk tervezni, hogy azok valóban megkönnyítsék a munkavégzést, így a csapatod a valós értékteremtésre tud fókuszálni.

A rossz felhasználói élmény csökkentheti a konverziót és növeli a visszafordulási arányt. Legrosszabb esetben a felhasználók akár törölhetik a mobilalkalmazásodat, vagy bezárják weboldaladat, és soha többé nem néznek vissza. Ezért fontos felmérni, hogy a célközönséged miképp szeretné majd használni termékedet.

Miben tudunk segíteni?

UX/UI szolgáltatásaink:

UX research

UX tesztelés

UI tervezés

Több iterációs körön keresztül jutunk el a végeredményig, ami a felhasználók számára a legjobb élményt biztosítja. A tervezés közben folyamatosan egyeztetünk veled, mely során a tesztelésbe bevont személyekkel (felhasználókkal fókuszcsoportokkal) a legtöbbet hozzuk ki termékedből. A UX tervezés elkészítésekor figyelünk a funkcionalitásra és a termék értékeire is, amit láttatni szeretnénk. Fontos ugyanakkor figyelni az esetleges versenytársak lépéseire is, akárcsak a célközönség pszichológiájára vagy a visszajelzések dinamikájára. Ehhez az Arteries csapat empatikus, csapatmunka, analitikai és design tervezői készségeit egyformán kihasználjuk.

Új design-on gondolkozol?