Cross-platform mobil applikáció fejlesztés

Költséghatékony, gyorsabb megoldás

Legyen szó akár mobil eszközről, akár okosóráról, tapasztalt mobilfejlesztőink cross-platform applikáció fejlesztésben is minőséget nyújtanak.

Mit jelent a cross-platform (platform-független) fejlesztés?

Cross-platform alkalmazásfejlesztéskor az összes mobil operációs rendszerre és platformra, köztük iOS-re és Androidra is optimalizált alkalmazást hozhatunk létre. Az Arteries-nél több ilyen rendszert használtunk az évek során, jelenleg a Google által fejlesztett és támogatott Flutter fejlesztési rendszert preferáljuk. Ennek programozási nyelve az ún. Dart programozási nyelv.

Mikor ajánljuk?

Jellemzően olyan alkalmazások esetében szoktuk ajánlani a platformfüggetlen programozási eszközök használatát, amikor az alkalmazás performancia igénye nem kritikus (megjelenítési, válaszadási teljesítmény, sebesség), nem elvárt a valós idejű, vagy közel valós idejű működés. Amikor emberi léptékű válaszidők megfelelőek (néhány száz milliszekundum, vagy akár 1-2 másodperc), és az alkalmazás nem kell, hogy hozzáférjen speciális hardware elemekhez a mobil készülékben.

Az alapvető kamera, GPS használat még cross-platform rendszerek esetében is meglehetősen gördülékeny, de speciálisabb műveleteket már ezekkel nehezebb végezni. Amikor főleg kézi adatbevitelt, és erre válaszul valamilyen egyszerűbb adatmegjelenítést végez az alkalmazásunk, akkor nagyon jól használhatóak ezek a fejlesztési eszközök. Ha tudjuk, hogy a jövőben már speciálisabb igényeink lennének, erősen ajánlott megfontolni a natív fejlesztést (még a többletköltsége ellenére is), hogy ne kelljen újraírni a korábban cross-platform eszközökkel készített alkalmazásainkat.

Applikáció készítésben sok éves tapasztalattal rendelkezünk, programozóink és tesztelőink a cross-platform fejlesztés szakavatott ismerői. Számunkra iOS alkalmazást készíteni nem csak munka: egyben szórakozás, kihívás és lehetőség is. Gyakran fejlesztünk hardware közeli elemeket, komplett ökoszisztémákat is, folyamatosan dolgozunk nagy terhelésű és valós idejű rendszerekkel is.

Mobilapp-fejlesztés kiegészítő szolgáltatásaink:

UX/UI szolgáltatás

A mobilalkalmazás fejlesztése az információs struktúra majd a dizájn megtervezésével kezdődik. Legyen az UX (Felhasználói élmény) kutatás, UI (Felhasználói felület) design, szakembereink a legújabb trendeket követve valósítja meg elképzeléseidet.

App Store és Google Play menedzsment

Gondoskodunk az alkalmazás publikálásáról, melyhez elkészítjük a szükséges képeket. Meggyőződünk arról, hogy az Apple rendkívül szigorú formai elvárásainak megfelel minden egyes részlet, hogy az App Store és a Google Play minél hamarabb elfogadja és közzé tegye alkalmazásodat.

Mobilalkalmazás fejlesztésén gondolkozol?