Továbbra is rendületlenül folytatjuk a munkát

2020 március 30

A COVID-19 gyakorlatilag az egész világ mindennapjait átrendezte. Nincs olyan szektor, cég vagy ember, akit ne érintene valamilyen formában. Szeretnénk ezért mi is partnereink megnyugtatásául egy helyzetjelentést adni az Arteriesnél beálló változásokról. A legfontosabb a címben olvasható: nem állunk meg, még csak nem is lassítunk.

Természetesen nálunk is az egészség, az alkalmazottak biztonsága a legfontosabb. Több, mint 10 évvel ezelőtt néhány fővel indult a vállalkozás. És habár ma már közel 50 munkatársunk és együttműködő kollégánk van, a családias légkör továbbra is megmaradt. Magától értetődik tehát, hogy az egymásra való odafigyelés házon belül ugyan úgy kiemelt szerepet kapott, mint partnereink felé. Ennek következménye néhány változás, ami bár a folyamatok menetét hol jobban, hol kevésbé érinti; az eredményességet, sikeres ügymenetet nem.

Kollégáink jelentős része home office-ban dolgozik. Ez az a szolgáltatási kör, ahol ez a váltás a leggördülékenyebben végbe tudott menni. A céges eszközparkot a munkatársak igényei szerint azonnal bővítettük annak érdekében, hogy az otthonról való munka során senki ne szenvedjen hiányt. Néhány csapattag még bejár egyik vagy másik irodánkba, de ők is a legteljesebb biztonságban dolgozhatnak: azon a területen, ahol eddig tucatnyi munkaállomás volt, most 2-3 ember kényelmesen tudja tartani a javasolt 2-3 méteres távolságot. Ráadásul minden iroda fel lett szerelve kézfertőtlenítővel, eldobható papír törlővel és hasonló elengedhetetlen felszerelésekkel.

A partnereinkkel való kapcsolattartás eddig is sokszor az online térben zajlott. Most az egyensúly még inkább eltolódott a felé, hogy mind a kick-off, demo és státusz meetingek, mind pedig a szerződések aláírása digitálisan zajlik. Ebben köszönjük ügyfeleink eddigi bizalmát és együttműködését.

Mindenkinek jó egészséget kívánunk! #maradjotthon #vigyázzunkegymásra

További hírek

Délutáni eszünk-iszunk

2024-05-03

Szeretjük közösen tölteni a szabadidőnket is, főleg ha ez finom falatokkal jár együtt. Örbottyáni irodánkban munka után közösen sütögettünk, beszélgettünk és eresztettük ki a gőzt.

Legközelebb a pécsi irodánkban lesz hasonló, azt is alig várjuk!

Közönségdíjasak lettünk a Konica Minolta IoT megoldás szállító versenyén

2024-05-02

Új technológiai csodák robbannak be az életünkbe és egyik sem lenne elképzelhető mesterséges intelligencia nélkül. Számos innováció segít megváltoztatni mindennapi rutinjainkat és javítani az életminőségünket.

Online jeltolmács siketeknek, valós idejű monitorozás, szívdiagnosztika okostelefonon – pár technológiai újdonság, melyek nem működhetnének AI nélkül.

Húsvéti Tojásfestés az örbottyáni irodában

2024-03-28

Csapatunknak az együtt töltött idők során nem csupán a munka számít, hanem szeretünk együtt tevékenykedni, hanem a közösségépítés is. 

Ezúttal a húsvéti ünnep közeledtével egy különleges csapatépítő délelőttre került sor az örbottyáni irodában, ahol a kollégák és gyermekeik összegyűltek egy vidám és kreatív programra.

 

Megrendezésre került az Arteries Studio üzleti meetup eseménye AI témában

2023-12-01
Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy megrendezésre került az „AI partnereinkre szabva” címmel ellátott Arteries Studio üzleti meetup eseményünk!

Az előadások során átfogó és hasznos gyakorlati példákat mutattunk be annak érdekében, hogy megmutassuk, hogyan lehet az AI megoldásokat alkalmazni az ügyfeleink iparágaiban.

Az Arteries meghívja kiemelt partnereit egy különleges AI workshopra!

2023 október 16

2023 novemberében szervezünk egy exkluzív partnertalálkozót Budapesten, ahol kiválasztott üzleti partnereinkkel osztjuk meg a legújabb AI-trendeket és technológiai innovációkat, de nem bullshitelve, hanem iparágakra szabottan, és cégenként specifikus ajánlatokkal, használható módon.

Az Arteries csapata a csúcson – most épp szó szerint!

2023 október 15

Hétvégén az Arteries csapatának egy része úgy döntött, hogy jól esne egy kis irodán kívüli fizikai kihívás: a szlovákiai Tátrában, a Chopok csúcsát hódítottuk meg, együtt, vidáman, igazodva kinek kinek a fizikai erőnlétéhez.