Hajós Expók Európa Szerte – Airmoniq Részvétellel

2020 február 28

2019 után másodszor vett részt az Airmoniq csapata a hazai szervezésű BoatShow rendezvényen – és örömmel tapasztaltuk, hogy sok hajós már most régi ismerősként köszöntötte ügyfelünket.

A tavalyi Budapest BoatShow alkalmával az általunk fejlesztett Airmoniq applikáció elhozta az egyik legértékesebb díjat, az Újdonság kategória győztesének hirdették ki. Ezúttal még ennél is gazdagabban térhettek haza, hiszen azt tapasztalták, hogy az Airmoniqal mint termékkel – és egyben, mint csapattal – számolnak már a hazai; és egyre inkább a nemzetközi vizeken is.

Képek forrása: Airmoniq

Annál is inkább igaz ez, mivel a hazai BoatShow idén már a második alkalom volt, hogy egy nagy szakmai rendezvényen megmutatta magát ez a komplex, különleges rendszer. Január végén a Boot Düsseldorf Expo-n Európa több vitorláscsapatának érdeklődését is felkeltették az egyedülálló termékkel. Büszkén mondhatjuk el, hogy a világ legnagyobb hajókiállításán a mintegy kétezer kiállító közül az Airmoniq standja volt az egyik legimpozánsabb – ennek megtervezésében, és összeszerelésében is az Arteries nyújtott segítő kezet. Ennek köszönhetően, meg persze az alkalmazás nyújtotta csábító lehetőségeknek hála a közel negyedmillió látogató közül sokan lecövekeltek a pultok előtt.

További hírek

Délutáni eszünk-iszunk

2024-05-03

Szeretjük közösen tölteni a szabadidőnket is, főleg ha ez finom falatokkal jár együtt. Örbottyáni irodánkban munka után közösen sütögettünk, beszélgettünk és eresztettük ki a gőzt.

Legközelebb a pécsi irodánkban lesz hasonló, azt is alig várjuk!

Közönségdíjasak lettünk a Konica Minolta IoT megoldás szállító versenyén

2024-05-02

Új technológiai csodák robbannak be az életünkbe és egyik sem lenne elképzelhető mesterséges intelligencia nélkül. Számos innováció segít megváltoztatni mindennapi rutinjainkat és javítani az életminőségünket.

Online jeltolmács siketeknek, valós idejű monitorozás, szívdiagnosztika okostelefonon – pár technológiai újdonság, melyek nem működhetnének AI nélkül.

Húsvéti Tojásfestés az örbottyáni irodában

2024-03-28

Csapatunknak az együtt töltött idők során nem csupán a munka számít, hanem szeretünk együtt tevékenykedni, hanem a közösségépítés is. 

Ezúttal a húsvéti ünnep közeledtével egy különleges csapatépítő délelőttre került sor az örbottyáni irodában, ahol a kollégák és gyermekeik összegyűltek egy vidám és kreatív programra.

 

Megrendezésre került az Arteries Studio üzleti meetup eseménye AI témában

2023-12-01
Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy megrendezésre került az „AI partnereinkre szabva” címmel ellátott Arteries Studio üzleti meetup eseményünk!

Az előadások során átfogó és hasznos gyakorlati példákat mutattunk be annak érdekében, hogy megmutassuk, hogyan lehet az AI megoldásokat alkalmazni az ügyfeleink iparágaiban.

Az Arteries meghívja kiemelt partnereit egy különleges AI workshopra!

2023 október 16

2023 novemberében szervezünk egy exkluzív partnertalálkozót Budapesten, ahol kiválasztott üzleti partnereinkkel osztjuk meg a legújabb AI-trendeket és technológiai innovációkat, de nem bullshitelve, hanem iparágakra szabottan, és cégenként specifikus ajánlatokkal, használható módon.

Az Arteries csapata a csúcson – most épp szó szerint!

2023 október 15

Hétvégén az Arteries csapatának egy része úgy döntött, hogy jól esne egy kis irodán kívüli fizikai kihívás: a szlovákiai Tátrában, a Chopok csúcsát hódítottuk meg, együtt, vidáman, igazodva kinek kinek a fizikai erőnlétéhez.