10 évesek lettünk

2022 december 14

Az Arteries Studio 10. születésnapját egy szuper 3 napos csapatépítővel ünnepeltük. Ritkán van lehetőségünk személyesen találkozni, hiszen 3 különböző városban (sőt van egy thaiföldi kollégánk is) és sokan home office-ból dolgozunk, de igyekszünk mindig kihasználni ezeket az alkalmakat.

A csapatépítő első 2 napja közös kültéri programokkal, paintball-al, workshop-pal és rengeteg jókedvvel telt.
Csapatépítő rendezvényünket egy Gála műsorral zártuk, ahol megünnepeltük az Arteries Studio 10. születésnapját és persze egy kicsit magunkat is.
Kollégáinkat elismerő “Kiváló” kitüntetésekkel díjaztuk és megemlékeztünk az ő “születésnapjukról” is, azaz hogy ki hanyadik éve erősíti az Arteries csapatát.

Köszönjük partnereinknek a bizalmat és a közös munkát. Nagyon izgalmas projektek vannak a hátunk mögött és már most tudjuk, hogy a következő évek is motiváló, kihívással teli, szuper együttműködéseket tartogatnak számunkra.
Ne feledd, ha van egy jó ötleted vagy egy problémád, amelyre keresed még a megoldást, katt és fordulj hozzánk bizalommal!

További hírek

Megrendezésre került az Arteries Studio üzleti meetup eseménye AI témában

2023-12-01
Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy megrendezésre került az „AI partnereinkre szabva” címmel ellátott Arteries Studio üzleti meetup eseményünk!

Az előadások során átfogó és hasznos gyakorlati példákat mutattunk be annak érdekében, hogy megmutassuk, hogyan lehet az AI megoldásokat alkalmazni az ügyfeleink iparágaiban.

Az Arteries meghívja kiemelt partnereit egy különleges AI workshopra!

2023 október 16

2023 novemberében szervezünk egy exkluzív partnertalálkozót Budapesten, ahol kiválasztott üzleti partnereinkkel osztjuk meg a legújabb AI-trendeket és technológiai innovációkat, de nem bullshitelve, hanem iparágakra szabottan, és cégenként specifikus ajánlatokkal, használható módon.

Az Arteries csapata a csúcson – most épp szó szerint!

2023 október 15

Hétvégén az Arteries csapatának egy része úgy döntött, hogy jól esne egy kis irodán kívüli fizikai kihívás: a szlovákiai Tátrában, a Chopok csúcsát hódítottuk meg, együtt, vidáman, igazodva kinek kinek a fizikai erőnlétéhez.

10 évesek lettünk

2022 december 14

Az Arteries Studio 10. születésnapját egy szuper 3 napos csapatépítővel ünnepeltük. Ritkán van lehetőségünk személyesen találkozni, hiszen…

Honlap megújítás – egyedi igényekre szabva

2022 június 30

Egy honlap megújítása mindig izgalmas feladat, különösen, ha a megszokottnál több igénynek kell megfelelnünk.

Ügyfelünknél…

Rendelj taxit egyszerűen!

2022 június 30

Az Arteries csapatát az ország egyik legnagyobb taxis társasága, a CityTaxi kereste meg alkalmazásfejlesztéssel.

Izgalmas…