Influencer suli, avagy mi fejlesztettük a The Reachy Rich Club-ot

barbi

2022-09-21

Egy online suli, ami megtanít mindent, amivel sikeres közösségi média tartalomgyártó és influencer válhat bárkiből? Igen, már ilyen is van: a projekt neve The Reachy Rich Club, a fejlesztésen pedig mi, az Arteries Studio csapata is dolgoztunk.

rr_v1_transp
De mi is az az influencer akadémia?

Ahogy fentebb is írtuk, a projekt célja, hogy a tanuló elsajátítsa a tartalomgyártás különböző fortélyait, több kurzuson keresztül megtanulja, hogyan építhet ki egy sikeres közösségi oldalt, hogyan tegyen szert szponzorációs együttműködésekre, vagy éppen hogyan szerkessze a fotóit.

„A különböző modulokat oktatók között számos ismert névvel találkozhatunk a közösségi média világából, többek között: Henry Kettner, Lady Szomjas, Nagy Beni “Beniipowa”, Verebélyi Vivi, Nagy Norbi, Makk Adri, Hernádi Bence, Szecsó és Marics Peti is tanítja majd az érdeklődőket. Az oldal rengeteg, korábban soha nem látott oktató videóval, a legnagyobb tartalomgyártók presetjeivel és még sok más extra tartalommal várja a jövő influencereit és a közösségi média tartalomgyártás után érdeklődőket.” – írja a kreatív.hu.

Csapatunk a backend fejlesztésben támogatta a projektet. A Neon LMS keretrendszert alakítottuk ügyfelünk egyedi igényeihez, a megálmodott kurzus modulokhoz igazítva.

A portálon található egy személyiségteszt, amely segíti a tanulókat hogyan jobban megértsék saját stílusukat,erősségeiket és a fejlesztendő területeiket. Ez majd a különböző együttműködés kialakításában segíti a jelentkezőket A teszthez tartozó logikai háttérrendszer felépítésében és implementálásában is segítettünk.

„A Social Media világa nagyon kemény és azért örülök annak, hogy van egy ilyen tudásközpont, mint a Reachy Rich, mert felkészületlenül érkezni veszélyes és idegőrlő tud lenni. Itt betekintést nyerhetsz a kulisszák mögé és felkészülhetsz arra, ami a közösségi médiában vár rád. Itt megmutatjuk, hogy milyen is ez valójában és ezt imádom a legjobban benne.” nyilatkozta Lady Szomjas az ország egyik legismertebb TikTok tartalomgyártója.

A velvet.hu is fogalkozik a témával: „Ez a tudáscsomag nem csak azoknak hasznos, akik influenszerek szeretnének lenni, hanem mindenkinek akik a digitális média és marketing területén dolgoznak.”

Te is belevágnál egy új, izgalmas projektbe? Szívesen segítünk!

Szeretnél még hasonló tartalmat olvasni a jövőben?

Ha tetszett cikkünk, iratkozz fel hírlevelünkre!