Szoftverfejlesztés, mobil appok vállalati igényekre szabva

Rutinosan megoldjuk a vállalatod igényeire szabott applikáció fejlesztési feladatokat!

Adatvezérelt munkafolyamat optimalizáció, hatékonyság monitoring, hardware-ekkel való együttműködés megvalósítása, beltéri navigációs megoldások, mesterséges intelligencia fejlesztések.

Megoldásaink segítenek téged az adatvezérelt döntések meghozatalában és a munkatársaid hatékonyságának növelésében, kommunikációjában. A folyamatokat optimalizálhatod az automatizált, ismétlődő feladatok kiiktatásával, ezzel pénzt és időt takarítva meg. Az online szoftverek, egyedi mobil alkalmazások lehetővé teszik a hatékony csapatmunkát, növelve a produktivitást. A hatékony folyamatokhoz szinte mindenhol egyedi megoldásokra, kreatív gondolatokra van szükség.

Azt tapasztaljuk, hogy a piacon kapható keretszoftverek, sablonos megoldásokat alkalmazó szoftvertermékek önmagukban részmegoldások. Szinte mindenkinek különleges igényei is vannak. Ezeket a hiányokat töltheti be egy egyedien tervezett applikáció, vagy egyéb szoftveres megoldás. A minél kevesebb humán erőforrásigényű, automatizált működést, folyamatokat szem előtt tartva alakítjuk ki céged számára a testreszabott megoldást.

Egyedi szoftverfejlesztési és mobilapp - fejlesztési kiegészítő szolgáltatásaink nagyvállalatoknak:

Szakértői tanácsadás, rendszer audit, majd körültekintő tervezés

Adatvezérelt munkafolyamat-optimalizáció

Hatékonyság monitoring

Hardverekkel való együttműködés megvalósítása

Beltéri navigációs megoldások

Smart city megoldások

Egyedi ügyviteli rendszerek fejlesztése

Vállalatirányítási rendszerek kiegészítése alkalmazásokkal

Mobilalkalmazás fejlesztésén gondolkozol?