iOS mobil applikáció fejlesztés

A legjobb felhasználói élmény gyors és biztonságos natív iOS alkalmazással.

Inkább Android fejlesztés iránt
érdeklődsz? Kattints ide!
Legyen szó akár mobil eszközről, akár okosóráról, tapasztalt mobilfejlesztőink iOS applikáció egyedi tervezésében és fejlesztésben is minőséget nyújtanak.Az Apple telefonokra és tabletekre fejlesztett mobilalkalmazások az iOS operációs rendszer natív nyelvén, Swiftben íródnak. Ennek köszönhetően az Apple telefonok összes népszerű funkcióját kihasználhatod és beépítheted alkalmazásodba. Az okostelefonok úttörője ma is az egyik legnépszerűbb készülék, melynek felhasználói elvárják a rendszeres újításokat. Ilyen funkciók az Apple Pay vagy a Face ID.

Applikáció készítésben sok éves tapasztalattal rendelkezünk, programozóink és tesztelőink az iOS operációs rendszerének szakavatott ismerői. Számunkra iOS alkalmazást készíteni nem csak munka: egyben szórakozás, kihívás és lehetőség is. Gyakran fejlesztünk hardware közeli elemeket, komplett ökoszisztémákat is, folyamatosan dolgozunk nagy terhelésű és valós idejű rendszerekkel is.

Mobilapp-fejlesztés kiegészítő szolgáltatásaink:

UX/UI szolgáltatás

A mobilalkalmazás fejlesztése az információs struktúra majd a dizájn megtervezésével kezdődik. Legyen az UX (Felhasználói élmény) kutatás, UI (Felhasználói felület) design, szakembereink a legújabb trendeket követve valósítja meg elképzeléseidet.

App Store menedzsment

Gondoskodunk az alkalmazás publikálásáról, melyhez elkészítjük a szükséges képeket. Meggyőződünk arról, hogy az Apple rendkívül szigorú formai elvárásainak megfelel minden egyes részlet, hogy az Google Play minél hamarabb elfogadja és közzé tegye alkalmazásodat.

Mobilalkalmazás fejlesztésén gondolkozol?

Kérd ingyenes projekt brief sablonunkat, mely segít megfogalmazni az igényeidet!