Ügyfeleink mondták

A technológiai és szakmai szívonal ilyen mesteri ötvözése a határidő betartásával ritka, mint a fehért holló.

Két fő ok miatt szeretünk az Arteries-szel dolgozni. Nagyon empatikus az ügyfélkezelése: képes az ügyfél fejével gondolkodni, ezáltal a rájuk bízott projektünk nem csak kiváló technológiai színvonalon valósult meg, hanem tartalmilag, szakmailag is magasabb minőséget érhetett el az eredeti terveknél. És mindez a határidő, és a költségkeretek betartásával valósult meg. A technológiai és szakmai szívonal ilyen mesteri ötvözése a határidő betartásával ritka, mint a fehért holló.
Gulyás Emese
Tudatos Vásárlók
Elnök

"pontosan azt az alkalmazást valósította meg, amit megálmodtunk"

A Magyar Katolikus Rádió a médiapiacon különleges és egyedi színfoltnak számít. Ennek megfelelően különleges és egyedi mobilalkalmazást álmodtunk meg, amelynek kivitelezését nem bízhattuk akárkire. Az Arteries pontosan azt az alkalmazást valósította meg, amit megálmodtunk magunknak és a hallgatóinknak. Professzionális fejlesztő cég, amely megfelelő szakmai tudással, hozzáértéssel rendelkezik bármilyen feladat elvégzéséhez.
Dr. Radetzky András
Magyar Katolikus Rádió Zrt.
vezérigazgató-helyettes

"nyitottság a közös gondolkodásra, aminek köszönhetően valóban minőségi megoldás született"

A projekt során gördülékeny és rugalmas együttműködésben volt részünk. Az Arteries csapata jól koordinált és következetes folyamat mentén adott megfelelő megoldást a webfejlesztési kérésünkre. A projekt sikeréhez nagyban hozzájárult a projektmenedzser elkötelezettsége, gyors válaszai és állandó elérhetősége, valamint a fejlesztői és UX csapat által nyújtott szakértői hozzáadott érték, nyitottság a közös gondolkodásra, aminek köszönhetően valóban minőségi megoldás született.
Hodován Lili
KPMG Hungária Kft.
Digital Marketing Specialist

"mindig minőségi, profi munkát kaptunk"

Az Arteries-el való közös munka könnyen és gördülékényen ment minden alkalommal. Több projektünk is volt, ahol a segítségüket kértük UX/UI téren és mindig minőségi, profi munkát kaptunk.
Gelencsér Gábor
Precognox
Business Analyst

Az év lakossági mobil- és online-banki eszköze - MasterCard, 2018

Nagy örömmel tudatom Önökkel, hogy a 2018. évi MasterCard év bankja versenyén „Az év lakossági mobil- és online-banki eszköze” kategóriában a szakmai zsűri a GRÁNIT Banknak ítélte az 1. helyezést. Ezúton szeretném megköszönni az Önök munkáját, hiszen az Önök szaktudása, rugalmassága nélkül ezt a megtisztelő díjat nem nyerhettük volna el. Bízom benne, hogy a jövőben is hasonló sikereket elérve tudunk majd együtt dolgozni olyan projekteken, mely az Önök számára izgalmas feladatot, a GRÁNIT Bank ügyfelei számára pedig kiemelkedő ügyfélélményt nyújtó innovációkat jelentenek.
Hegedűs Éva
GRÁNIT Bank
elnök-vezérigazgató

"nagy sikernek könyveljük el, hogy az applikáció a szoros határidő ellenére időben elkészült"

Köszönjük a Nutricia Termékválasztó applikáció során az Arteries Stúdió közreműködését, kiemelve a folyamatos szakmai támogatást, amely révén a csapat a legnehezebb pillanatokban sem vesztette szem elől a projekt céljának elérését! Az ügynökség és a Nutricia között mindvégig folyamatos és hatékony volt a kommunikáció, a szakmai kérdésekre mindig gyors és pontos visszajelzést kaptunk a projektvezetőn keresztül, aki szükség esetén személyesen is többször felkeresett minket a nyitott kérdések hatékony tisztázása végett. Nagy sikernek könyveljük el, hogy az applikáció a szoros határidő ellenére időben elkészült, és a bevezetési időszakban, az utolsó simítások elvégzésében is számíthattunk az Arteries figyelmére és támogatására, amit ezúton is köszönök az egész csapat nevében.
Lengyel Katalin
Nutricia
Senior Digital Manager

"messze leköröztek mindenkit, akikkel eddig összehozott minket a sors"

Először is szeretnénk nagyon-nagyon megköszönni azt a rengeteg munkát, szakértelmet, türelmet és támogatást, amit az Arteries csapata beletett az új honlapunkba! Gyönyörű lett az egész site! Nagyon büszkék vagyunk rá és boldogan mutatjuk meg az utasainknak! Az teljesen biztos, hogy a magyar kalandtúra piac legjobb honlapját hoztuk össze Velük, de azt is megkockáztatom, hogy az egész magyar utaztatási piac egyik legjobb honlapja most a mienk. De még a nagy nyugati, példaképnek számító kalandirodák honlapjainak jó részét is leköröztük. Manapság ritka olyan partnerrel dolgozni (bármilyen téren), ahol ennyire értik és tolerálják a kéréseinket, továbbá ilyen gördülékenyen meg is tudják azokat oldani. Az informatikai cégek közül messze leköröztek mindenkit, akikkel eddig összehozott minket a sors. Ilyen hozzáállást még sehol sem tapasztaltunk, úgyhogy nagyon úgy néz ki, hogy nagyon hosszútávú partnerek leszünk.
Serfőző Zoltán
Baraka
a Baraka “kormányosa”