Miért jó egy magyar szoftverfejlesztő céggel dolgozni?

Gábor Németh

2023-01-19

Egy magyar szoftverfejlesztő céggel való együttműködésnek több előnye is lehet.

Íme néhány ok, amiért érdemes magyar alkalmazás fejlesztő partnert választani:

1. Erős műszaki szaktudás, szakértelem: Magyarország jól képzett munkaerővel és komoly hagyományokkal rendelkezik a technológiai és mérnöki területeken. Az itthoni szoftverfejlesztő cégek gyakran magas szintű szakértelemmel rendelkeznek a különböző technológiák és programozási nyelvek terén.

2. Jó ár-érték arány: Európa többi országához képest Magyarországon a munkaerő költsége viszonylag alacsony, ami a magyar szoftverfejlesztő céggel való együttműködést költséghatékony megoldássá teheti a vállalkozások számára.

3. Jó időzóna: Magyarország a közép-európai időzónában található, ami megkönnyíti a kommunikációt és az együttműködést a nyugat-európai, amerikai, de akár keleti vállalkozásokkal is.

4. Minőségi munka: A magyar szoftverfejlesztő cégek magas színvonalú munkájukról és a részletekre való odafigyelésükről is híresek. Gyakran szigorú minőség-ellenőrzési folyamatokat alkalmaznak annak biztosítására, hogy a szállítmányok megfeleljenek az ügyfél specifikációinak és elvárásainak.

5. Lehetetlent nem ismerő mentalitás: A magyarok nem ijednek meg a nehéz feladatoktól, vagy a kihívást jelentő műszaki problémáktól. Rengeteg innováció és találmány származik magyar szakemberektől. Köszönhető ez annak is, hogy az ország múltjából adódóan az itteni embereknek mindig meg kellett küzdeni az eredményekért. Ez a harcos, ugyanakkor jó kedélyű mentalitás jellemző a magyarokra.

6. Állami támogatás: A magyar kormány aktívan dolgozik az informatikai szektor népszerűsítésén és segítésén, különféle támogatási formákat biztosítva a szoftverfejlesztő cégeknek. Így ezek a cégek stabil és erős vállalkozások a nehéz időkben is.

7. Magabiztos nyelvtudás: A magyar fejlesztők gyakran több nyelven is folyékonyan beszélnek, beleértve az angolt is, ami elősegítheti a nemzetközi ügyfelekkel való kommunikációt és együttműködést.

Fontos megjegyzés: a legjobb egy alapos kutatás elvégzése, és annak a konkrét cégnek az értékelése, amellyel együtt kívánunk dolgozni. Fontos, hogy megbizonyosodjunk, hogy a kiválasztott cég rendelkezik-e a megfelelő készségekkel és tapasztalattal a speciális igények kielégítéséhez is.

Amikor felkeresed az Arteries alkalmazásfejlesztő csapatát, a következőkre számíthatsz:

minden kollégánk jól képzett és magas szinten érti az általa képviselt technológiát

projektvezetőink világosan és jól kommunikálnak, kellő rugalmassággal irányítják a fejlesztési folyamatot

árazásunk magyar viszonylatban átlagosnak, nemzetközi viszonylatban kiváló ár-érték arányúnak tekinthető

rugalmas időbeosztással dolgozunk, szükség esetén alkalmazkodunk ügyfeleink időzónájához

precízen kidolgozott és folyamatosan optimalizált folyamataink garantálják a jó minőségű végeredményt

– elsődleges kommunikációs nyelvünk az angol, nemzetközi ügyfeleinkkel zökkenőmentes a kommunikáció

– célunk, hogy munkánkkal értéket teremtsünk, és a legfontosabb, hogy vásárlóink elégedettek legyenek a kapott termékkel.

Szeretnél még hasonló tartalmat olvasni a jövőben?

Ha tetszett cikkünk, iratkozz fel hírlevelünkre!