Elektromoped.hu

weboldal

Fejlesztési időszak

2013-08-04 - 2013-08-18

Megrendelő

elektromoped.hu

Egyszerű website készült az elektromos mopedek (elektromopedek) hazai forgalmazásával foglalkozó vállalkozásnak.

Az oldal egyszerűen informál, letisztult, sallangoktól mentes.

Kattintson a kategóriákra a kiválasztáshoz

Web

Mára többszáz sikeres weboldallal és 10 éves tapasztalattal ajánljuk magunkat weboldala, vagy online alkalmazása elkészítéséhez. Csapatunk csak egyedi weboldalakat készít, nem dolgozunk sablonokból, így a befektetett pénze ténylegesen az Ön érdekeit szolgálja majd.

További referenciáink a témában

iOS

Lehet státusz szimbólumnak nevezni, lehet a legjobb mobiltelefonnak gondolni, de egyetlen dolog biztos: eleganciájában és minőségében utolérhetetlen az Apple iPhone. Ezt a lécet képes az Arteries Studio is megugrani: ha iPhone alkalmazást fejlesztünk, iOS programozást végzünk; ugyan olyan magas szinten dolgozunk, amilyen magas színvonalat képvisel az Apple platformja.

További referenciáink a témában

Android

Applikáció készítésben sok éves tapasztalattal rendelkezünk, programozóink és tesztelőink a Google operációs rendszerének szakavatott ismerői. Számunkra Android alkalmazást készíteni nem csak munka: egyben szórakozás, kihívás és lehetőség is. Gyakran fejlesztünk hardware közeli elemeket, komplett ökoszisztémákat is, folyamatosan dolgozunk nagy terhelésű, és valós idejű rendszerekkel is.

További referenciáink a témában

DTP

Mit ér egy kitűnő webes arculat, ha gyenge minőségűek a cég szórólapjai, és brossúrái? Esetleg fordítva? Ugye Ön is bizonyára egyetért, hogy a minőségnek egyformán, mindenhol jelen kell lennie a siker érdekében! Ezért mi nem csak weboldalakat, és online alkalmazásokat fejlesztünk Önnek, hanem szintén a lehető legjobb minőségben, azonos arculatot mutató brossúrákat, és szóróanyagokat is készítünk marketingjéhez! Emellett egyedi csomagolást, CD/DVD borítókat, reklámfelületeket is tervezünk.

További referenciáink a témában

Logo

Természetes elvárás egy igényes vezetőtől, hogy cégének egyedi, igényes megjelenést, arculatot alakítson ki. Cégünk profiljának megfelelően, vállalja, hogy versenyképes, konkurenciái közül kiemelkedő webes és nyomdai arculatot tervezünk Önnek!

További referenciáink a témában

Szoftver

Munkája támogatásához szüksége van egy számítógép kifogyhatatlan munka-kapacitására? Jó szoftverrel egy megfelelő gép csodákra képes. Ha megírja nekünk szoftverrel megoldandó problémáját, kitalálunk rá egy alkalmazást, és adunk egy árajánlatot.

További referenciáink a témában

3D, Reklám

Interneten reklámozna? Nagyon nagy ötlet kell ahhoz, hogy labdába rúgjon egy szövegeket beúsztató, képeket vetítő hagyományos reklámbannerrel. Elmúlt. Több kell. Viszont egy modern, 3d animált bannerre mindenki felfigyel! NE RAGADJON LE évtizedes technológiáknál, hiszen a figyelmet az egyedi, modern, nem megszokott dolgok vonzzák igazán! Ajánljuk magunkat 3 dimenziós, igényes animált reklám bannerek elkészítéséhez is!

További referenciáink a témában

Android Smartwatch

Az Android Wear rendszerű eszközök, vagyis az Android okosórái a konkurensekhez képest több eszközzel kompatibilisek, szélesebb körben elérhetőek, olcsóbbak – épp ezért a jóslatok szerint idővel le fogják tarolni a piacot. Ha Ön is részt akar venni az aratásban, épp itt az ideje vetni is: most fejlesszen android okosórára, cégünk segít kitalálni és megalkotni a vállalata számára ideális szoftvert erre a korát meghaladó, izgalmas eszközre.

További referenciáink a témában

iOS Smartwatch

Az okosórák igazi áttörésére még várni kell egy kicsit, de már nem mehetünk el mellettük ma sem. Piper Jaffray elemzése szerint 2017-re számíthatunk egy nagy bummra az okosórák elterjedésében. Ne legyenek kétségeink azt illetően, hogy az Apple Watch akkor is meg fogja tartani azt a piacvezető pozíciót, amit már most is magáénak tudhat. A legtöbb okosórát a világon ugyanis már most az Apple értékesíti, habár egészen friss ez a platform. Ezért mi a korunkat megelőzve már most arra bíztatjuk, készüljön fel vállalkozása a közeli jövőre: rendeljen az Arteries Studio-tól Apple okosóra fejlesztést, és ne maradjon le az élen állóktól!

További referenciáink a témában

Google Glass

Cégünk azon nem túl számos cégek egyike, aki a kezdetektől ismeri, és fejleszti a Google Glass alkalmazásait. Egyes híresztelések szerint az okosszemüvegek ideje leáldozott, még mielőtt eljött volna. Nos, a Google vezetői ezt másképp gondolják: gőzerővel tervezik az újabb (2015 őszén a 3.) generációs Google Glass modelleket, egyre szaporodnak a már most is kapható okosszemüvegekre telepíthető alkalmazások, jelenleg igen népszerű a szemüveg a tengerentúlon, leginkább ipari felhasználási területeken, de a 3. generációtól újra visszatér a szemüveg a mindennapi életünk színtereire.

További referenciáink a témában

Ipari szoftver

Ipari szoftver fejlesztésben jelentős tapasztalattal bíró munkatársaink a lehető legtöbb adatot felhasználva minél kevesebb humán erőforrás igényű üzemeltetést szem előtt tartva alakítják ki az Önnek testreszabott megoldást. Ma a hatékonyság kulcsfontosságú. Minden ettől függ. Sokszor ez már emberi kapacitással nem fejleszthető, gépek, és robotok kellenek. Mi itt jöhetünk a képbe.

További referenciáink a témában