Online szoftver fejlesztés

Webapplikációk

Online szoftver fejlesztés – Bárhonnan, bármikor alkalmazható megoldásokat kínálunk!

Dolgozzon a gép helyettünk!

Munkája támogatásához szüksége van egy számítógép kifogyhatatlan munka-kapacitására? Jó szoftverrel egy megfelelő gép csodákra képes. Ha megírja nekünk szoftverrel megoldandó problémáját, kitalálunk rá egy alkalmazást, és adunk egy árajánlatot.

Sokminden nem oldható meg készen vásárolt szoftverrel, vagy nagyon nehézkes, bonyolult, sok a hibalehetőség. Egyedi szoftvert gyártani talán luxusnak tűnhet, de ha belegondol, hogy ezzel mennyi munkaidőt spórol meg folyamatosan, máris egy hamar megtérülő, majd profitot termelő befektetésről beszélünk.

Az elmúlt években fejlesztettünk már szerveren folyamatosan futó vagy hálózatban titkosítva kommunikáló, külső erőforrásokat vezérlő, esetleg egyedüli kliens gépen külső perifériákkal is dolgozó, egy weblapnak adatokat szolgáltató szoftvereket. Biztosak vagyunk benne, hogy az Önnek szükséges feladatokra is tudunk megfelelő megoldást találni, és egy igazi kezes szoftvert fejleszteni, amire sokáig büszke lesz!

Online, szerveren futó alkalmazásokat készítünk, így gyakorlatilag platformfüggetlenül fejlesztjük az alkalmazásokat, hiszen azok egy egyszerű böngészőprogrammal használatba vehetőek, bárhol, bármilyen Internetezésre képes eszközről.

Referenciáink
a témában