3D tervezés

Modellezés, látványtervezés

3D animáció

3 dimenziós modellezés, látványtervezés. A 3 dimenzió a barátunk.

Profi 3D modellező munkatársaknak hála bármilyen elképzelését megvalósítjuk 3 dimenziós animáció/modell formájában! Többek között:

  • Reklámok,
  • Animációs videó spot-ok készítését,
  • Filmek, animációk computer-grafikás kiegészítését,
  • Effektezését,
  • Tárgyak 3 dimenziós modellezését, látványtervezését,
  • Épületek tervrajz alapján történő látványtervezését vállaljuk.
  • 3D a médiákon - ez feldob, megdob ... elad!

Ma egyre nagyobb az igény a fotorealisztikus 3 dimenziós megjelenítésre a különböző webes, TV-s, és nyomtatott kiadványokban. Ezt az igényt szeretnénk betölteni munkánkkal.

Egyre gyakrabban használunk internetes alkalmazásokban, honlapokon, kiadványokon is modellezett, 3 dimenziós elemeket, és azt látjuk, hogy erre haladnak a netes trendek. 3 dimenziós térben élünk, igény van a megjelenítésben is erre a térre, hogy igazán jól érezzük magunkat. A weboldalakon rendkívül jó hatást keltenek a valósághű 3d betétek, design elemek, és ezeket előszeretettel alkalmazzuk is. Persze okosan, körültekintően, módjával. Nincs rosszabb egy agyondíszített, giccses weboldalnál. Ilyet tőlünk nem is fog kapni, ezt garantálom!

3D a reklám piacon is

Ön kihasználja ezt a modern figyelemfelkeltő technikát?! Ha nem, lemarad...

Interneten reklámozna? Nagyon nagy ötlet kell ahhoz, hogy labdába rúgjon egy szövegeket beúsztató, képeket vetítő hagyományos reklámbannerrel. Elmúlt. Több kell. Viszont egy modern, 3d animált bannerre mindenki felfigyel! NE RAGADJON LE évtizedes technológiáknál, hiszen a figyelmet az egyedi, modern, nem megszokott dolgok vonzzák igazán! Ajánljuk magunkat 3 dimenziós, igényes animált reklám bannerek elkészítéséhez is!

Keressen fel emailen, telefonon igényeivel, és elmondom tanácsaimat, tapasztalataimat! Keressen bizalommal elérhetőségeimen!

Referenciáink
a témában