Komplex informatikai megoldások

Összetett rendszerek

Ahogy ezt az oldalt olvassa, valószínűleg olyan megoldáson gondolkozik cége/vállalkozása számára, amit nem tud egyszerű dobozos szoftver bevezetésével megoldani. Az Arteries csapatával viszont olyan komplex szoftver (és hardver) ökoszisztémák kialakítását tudjuk vállalni, ami az Ön egyedi működése mellett is hatékony segítség.

Egy komplex fejlesztési projekt minden esetben részletes tervezéssel indul. Szakértőink megértik a megoldandó feladatot, üzleti igényeket, stratégiát, majd megtervezik önnek a megoldás architektúráját - figyelembe véve a termék tervezett életciklusát, preferált megvalósítási ütemezését. Szabványos specifikációkat készítünk az egyes részegységekhez / modulokhoz (IEEE ajánlások mentén, mint pl. IEEE 829, 830, 1063, 1016…) , valamint meghatározzuk azok integrációs folyamatait is. A tervezés egy jól körülhatárolható folyamat (általában önálló szerződéssel és átadással), a végeredmény egy teljes rendszerleírás a megvalósítandó szoftver megoldáshoz.

A specifikációs folyamat után egyeztetett projekt módszertan (hagyományos waterfall is lehet, vagy agilis szoftverfejlesztés valamely típusa - preferáltan Scrum) mentén haladva implementáljuk a megtervezett megoldás-csomagot a különböző platformokon, legyen szó komplex webes fejlesztésről, mobil fejlesztésről (iOS, Android alkalmazás fejlesztés), vagy különleges platformokról, esetleg ipari megoldásokról (Ipar 4.0 fejlesztés).

ISO szabványt követünk minőségirányítási rendszerünkben (9001), valamint információ és adatbiztonsági szabványt az adatok és folyamatok védelme szempontjából (ISO 27001).

Belső sztenderd szoftver-fejlesztési workflow-nk az évek során bizonyított, akár nagy létszámú csapatot is hatékonyan tudunk mozgósítani, feszes határidők mellett is, nagyfokú párhuzamosítással.

Keressen fel bátran minket rendszer-fejlesztési projektjével, konzultáljunk, és hisszük, hogy az Ön igényeire is tudunk megoldást szállítani!

partner1
partner1
partner1
partner1
partner1
partner1
partner1
partner1
partner1