Ipari szoftver fejlesztés

Adatvezérelt munkafolyamat optimalizáció, hatékonyság monitoring, hardware-ekkel való együttműködés megvalósítása, beltéri navigációs megoldások, mesterséges intelligencia fejlesztések

Egyedi ipari / nagyvállalati megoldásokra van szüksége?

A piacon kapható keretrendszerek, sablonokat alkalmazó dobozos szoftverek nem felelnek meg Önnek, mert egyedi igényei vannak? Forduljon bizalommal az Arteries Studio-hoz. Fejlesztőcsapatunk innovatív, profi, nem csak fejlesztünk hanem magunk is folyamatosan fejlődünk, hogy kihasználhassuk a legújabb lehetőségeket is!

Ipari szoftver fejlesztésben jelentős tapasztalattal bíró munkatársaink a lehető legtöbb adatot felhasználva minél kevesebb humán erőforrás igényű üzemeltetést szem előtt tartva alakítják ki az Önnek testreszabott megoldást. Ma a hatékonyság kulcsfontosságú. Minden ettől függ. Sokszor ez már emberi kapacitással nem fejleszthető, gépek, és robotok kellenek. Mi itt jöhetünk a képbe.

Adatvezérelt munkafolyamat optimalizáció, hatékonyság monitoring, hardware-ekkel való együttműködés megvalósítása, beltéri navigációs megoldások, smartcity megoldások – ezek azok a területek, amiben segítségére lehetünk. Kollégáink erőssége a kreativitás. Ahol nem megfelelőek a sablonok, ott megtaláljuk az egyedi megoldást, és professzionális módon el is készítjük a megfelelő szoftvereket, vagy akár egyszerűbb személyi robotokat is.

Emellett ügyviteli, vállalatirányítási rendszerekhez kapcsolódó egyedi megoldásokban is szívesen segítünk.

partner1
partner1
partner1
partner1
partner1
partner1
partner1
partner1
partner1
Referenciák

Váci Víziközmű

Ügyfél nyilvántartó rendszer kifejlesztése Odoo alapokon

Új Ügyfeleknek belépési okirat készítése egy gombnyomásra. Az előírt összeget egyúttal automatikusan könyveli a rendszer az Ügyfél folyószámlájára tartozásként. A befizetések gyors könyvelése ügyfelenként, amely még akkor is egyszerű, ha több cím tartozik egy Ügyfélhez. Ilyen könnyen vezethető nyilvántartásból, már könnyebbek az Ügyfél egyenleg kimutatások is.

Gilla Europe

Könyvelés és Logisztika

Tanácsadással segítettük az Amerikai és Magyar Multi-company környezet felállítását. Valamint ehhez kapcsolódóan a Könyvelési modult implementáltuk, állítottuk be a magyar és szlovák ÁFA riportot. Továbblépve automatikussá tettük a logisztikai folyamataikat, ahol egyik raktárból a másik raktárba történő mozgatások során ok beállítása.

LifeView WMS

Android applikáció

A LifeView WMS rendszer egyéb platformjait is cégünk fejleszti, mint a Google Glass alkalmazások, vagy eLearning Portal, ahol a munkatársak képzéseket kaphatnak munkájukhoz.

Cégünk folyamatosan szállítja a megoldásokat amerikai megrendelőnknek, és igyekszünk folyamatosan innovatív, out-of-the-box megoldásokkal támogatni ennek az új, modern raktármanagement rendszernek a felfutását.

Sok sikert kívánunk!

Miben tudunk segíteni

ipari szoftver fejlesztés terén?

  • Ügyvitel rendszerek egyedi kiegészítéseiben, fejlesztésében
  • Vállalatirányítási rendszerek egyedi kiegészítéseiben, fejlesztésében
  • Nagymennyiségű adatgyűjtésben és feldolgozásban
  • Munkafolyamatok optimalizációjában gépi tanulási módszerekkel, mesterséges intelligenciával
  • Beltéri navigációban, ahol nincs GPS lehetőség: szenzorokkal, jeladókkal, egyedi algoritmusokkal, robotizált interferencia kalibrációval