Google okosszemüveg fejlesztés

Egyedi alkalmazások készítése Google okosszemüvegre

Cégünk azon nem túl számos cégek egyike, aki a kezdetektől ismeri, és fejleszti a Google Glass alkalmazásait. Egyes híresztelések szerint az okosszemüvegek ideje leáldozott, még mielőtt eljött volna. Nos, a Google vezetői ezt másképp gondolják: gőzerővel tervezik az újabb (2015 őszén a 3.) generációs Google Glass modelleket, egyre szaporodnak a már most is kapható okosszemüvegekre telepíthető alkalmazások, jelenleg igen népszerű a szemüveg a tengerentúlon, leginkább ipari felhasználási területeken, de a 3. generációtól újra visszatér a szemüveg a mindennapi életünk színtereire.

Mi segíthetünk Önnek és cégének, hogy a holnap megoldásait már ma a partnerei és ügyfelei felé nyújtsa: ismerjük a platformot, és lehetőségeit, az USA-ban folyamatosan részt veszünk ilyen fejlesztési projektekben. A Google Glass okosszemüveg alkalmazás fejlesztéseink ugyan úgy a jövő technológiáját képviselik, mint az eszköz melyekre készülnek. Ha van elképzelése, mi szívesen tanácsoljuk Önt, és meg is valósítjuk elképzelését. Ha csak a piacon való megjelenés igényével van tisztában, abban is segíthetünk, hogy hol, és mivel jelenhet meg cégével ezen a platformon is.

Keressen minket bizalommal, Google Glass-ben is otthon vagyunk.

partner1
partner1
partner1
partner1
partner1
partner1
partner1
partner1
partner1
Referenciák

LifeView WMS

Android applikáció

A LifeView WMS rendszer egyéb platformjait is cégünk fejleszti, mint a Google Glass alkalmazások, vagy eLearning Portal, ahol a munkatársak képzéseket kaphatnak munkájukhoz.

Cégünk folyamatosan szállítja a megoldásokat amerikai megrendelőnknek, és igyekszünk folyamatosan innovatív, out-of-the-box megoldásokkal támogatni ennek az új, modern raktármanagement rendszernek a felfutását.

Sok sikert kívánunk!

Miért fejlesszek

Google Glass-re?

  • A piacon az egyetlen érdemben működő, és használható okosszemüveg a Google Glass, az első hírek már 2012-ben megjelentek róla, azóta folyamatosan fejlesztik, gyermekbetegségeit lassan elhagyja.
  • Az operációs rendszer természetesen Android alapú, így hatékonyan lehet fejleszteni rá.
  • Használata rendkívül kényelmes és nem akadályoz mindennapi feladatainkban: hangvezérléssel, és touch felületekkel navigálható.
  • Az elemzők szerint 2018-ra 21 millió feletti eladás várható.
  • Az információ folyamatosan a szemünk előtt van: szó szerint. Minden olyan alkalmazási területen hasznos, ahol a kezünkre szükség van, de mégis információkra van szükségünk: szöveges, képi, audio és videó információk is eljuttathatók a használójához úgy, hogy közben végzi a megszokott feladatát. Ipari használatban ezért igen népszerű.
  • Bár 2015-ben nagy volt a csend az okosszemüveg körül, de ez csak vihar előtti csend: a mérnökök teljesen újragondolják az eszközt, jön az új Glass, ami minden eddiginél gyorsabb lesz, nagyobb képernyővel és jobb akku idővel rendelkezik majd, és kevésbbé fog melegedni. Ez már igen jól használható lesz minden alkalmazásban.

Miben tudunk segíteni, ha

Google okosszemüvegre akar fejleszteni?

  • Google Glass okosszemüveg alkalmazások tervezésében
  • Google Glass okosszemüveg alkalmazások arculatának, látványterveinek elkészítésében
  • Google Glass okosszemüveg alkalmazások fejlesztésében
  • Google Glass okosszemüveg alkalmazások integrálásában
  • Google Glass okosszemüveg alkalmazások üzemeltetésében