Apple okosóra programozás

Alkalmazások készítése Apple Watch rendszerre

Az okosórák igazi áttörésére még várni kell egy kicsit, de már nem mehetünk el mellettük ma sem. Piper Jaffray elemzése szerint 2017-re számíthatunk egy nagy bummra az okosórák elterjedésében. Ne legyenek kétségeink azt illetően, hogy az Apple Watch akkor is meg fogja tartani azt a piacvezető pozíciót, amit már most is magáénak tudhat. A legtöbb okosórát a világon ugyanis már most az Apple értékesíti, habár egészen friss ez a platform. Ezért mi a korunkat megelőzve már most arra bíztatjuk, készüljön fel vállalkozása a közeli jövőre: rendeljen az Arteries Studio-tól Apple okosóra fejlesztést, és ne maradjon le az élen állóktól!

Minden sikeres üzlet egy jó időben, jó helyen tett lépéssel kezdődik. Apple okosóra alkalmazás fejlesztés terén most még megelőzheti a világot, ha minket választ ehhez partneréül.

partner1
partner1
partner1
partner1
partner1
partner1
partner1
partner1
partner1
Referenciák

Gránit Bank

Android és iPhone alkalmazások

Az alkalmazás a jövőben tovább bővül funkciókkal, bízunk benne, hogy a bank ezután is cégünket választja majd ezen funkciók implementálására.

Sok sikert kívánunk!

Miért pont

Apple okosórára fejlesszek?

  • Ma még luxuscikként tekintünk rá, de néhány év múlva egészen biztosan a telefonunkhoz, és Hozzánk tartozó természetes kiegészítő lesz.
  • A vevők elégedettségi felmérése szerint az Apple termékek közül az Apple Watch felhasználók a legelégedettebbek: 97%-uk imádja az okosórákat, ráadásul az iPhone-ok 92%-ot kaptak, míg az iPadnél ez a szám 91% volt, egy olyan ökoszisztámát alkotva, ami egy jó ideig verhetetlennek tűnik.
  • Az Apple körülbelül 4,2 millió Watch karórát adott el csak 2014 második negyedévében.
  • 2015 nyarától már 16 országban, és természetesen online is megvásárolható az okos készülék, ezzel megindult hódító útjára. Használja ki!

Miben tudunk segíteni,

ha Apple okosórára akar fejleszteni?

  • Apple okosóra alkalmazások tervezésében
  • Apple okosóra alkalmazások arculatának, látványterveinek elkészítésében
  • Apple okosóra alkalmazások fejlesztésében és tesztelésében
  • Apple okosóra alkalmazások integrálásában meglévő rendszeréhez
  • Apple okosóra alkalmazások üzemeltetésében