Android okosóra programozás

Alkalmazások készítése Android Wear rendszerű eszközökre

Az, hogy a világ a kütyük körül forog, és ma már egyre több kütyü vesz körül minket már nem újdonság. Az is egyre nagyobb evidencia, hogy a kütyük jelentős része Android alapú: a Google rendszere töretlen népszerűségű, ott van a telefonunkon, a számítógépünkön, a tévénken, a szemünkön – és most már a csuklónkon is.

Az Android Wear rendszerű eszközök, vagyis az Android okosórái a konkurensekhez képest több eszközzel kompatibilisek, szélesebb körben elérhetőek, olcsóbbak – épp ezért a jóslatok szerint idővel le fogják tarolni a piacot. Ha Ön is részt akar venni az aratásban, épp itt az ideje vetni is: most fejlesszen android okosórára, cégünk segít kitalálni és megalkotni a vállalata számára ideális szoftvert erre a korát meghaladó, izgalmas eszközre.

Segítünk a tervezéstől kezdve a fejlesztésen át az üzemeltetésig, Önnek nincs más dolga mint elmondani az igényeit, aktívan támogatni minket információkkal, majd élvezni és használni a végeredményt.

Széles körű

Kompatibilitás

A legújabb android Wear eszközök szoftverei lehetővé teszik, hogy akár iOS eszközökkel is párosíthatóak legyenek, így rengeteg telefonnal kompatibilisek.

Nagy számú

Eszköz

E miatt, és az olcsóbb árfekvés miatt könnyebben elterjedhetnek az Android okosórák. Jelenleg a piac még nagyon változékony, éppen kialakulnak az erőviszonyok, de ezen keresztül is átsüt, hogy a Google hamarosan meglehetősen jó és stabil pozícióba kerül.

Nagy

Piac

Elemzők szerint az okosóra piac felét 2017-re az Android Wear eszközök fogják uralni.

Miben tudunk segíteni ha

Android okosórára akar fejleszteni?

  • Android okosóra alkalmazások tervezésében
  • Android okosóra alkalmazások arculatának, látványterveinek elkészítésében
  • Android okosóra alkalmazások fejlesztésében
  • Android okosóra alkalmazások integrálásában